طرح خرید خدمات آموزشی در تضاد آشکار با سند تحول بنیادین آموزشوپرورش است
حامد صالحی در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکلهای دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه نهاد آموزشوپرورش کانون آیندهسازی و تمدنسازی هر جامعهای است اظهار کرد: هیچ جامعهای فراتر از اندیشه معلمان خود رشد نخواهد کرد و باتوجه به وظیفه سنگین معلمی، توجه ویژهای را از سوی نهادهای قانونگذاری و اجرایی کشور میطلبد.
وی افزود: در حال حاضر ماده 25 قانون ششم توسعه که به طرح خرید خدمات آموزشی اشاره دارد، یکی از موضوعات داغ این روزها در آموزشوپرورش است؛ مادهای که برای افزایش سطح کیفیت خدمات علمی و آموزشی، فرهنگی، ورزشی و... وضع شد ولی اکنون نحوه اجرای آن معضلی شده که در تضاد آشکار با سند تحول بنیادین آموزش پرورش است.
معاون گفتمانسازی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان زنجان با بیان اینکه طرح خرید خدمات آموزشی زمینه را برای سودجویی افراد سودجو و ایجاد تبعیض در نظام آموزشی کشور ایجاد میکند، گفت: این طرح، آموزش و تربیت را بهعنوان کالا میبیند، معلم را در نقش یک آموزشدهنده صرف میداند و دغدغه آنها را درحد معیشت پایین میآورد.
صالحی ادامه داد: معلم در این طرح، به جای معلمی که وظیفه تعلیم و تربیت گرانبهاترین سرمایههای جامعه را دارد، کارگر آموزشی محسوب میشود که آموزشها و مهارتهای مورد نیاز برای این امر مهم را ندارد.
وی تصریح کرد: تأمین نیروی آموزشی در وزارت آموزشوپرورش باید از دانشگاه فرهنگیان صورت بگیرد؛ مسئولان مربوطه به جای آنکه سعی در بالا بردن بودجه این وزارتخانه و سطح کیفیت آموزشی، رفاهی و رفع بیعدالتیهای آموزشی و توجه ویژه برای تربیت معلمان عالم و متعهد داشته باشند، سعی در سلب مسئولیت از خود و استفاده از بنگاههای آموزشی برای پرکردن ساعتهای آموزشی مناطق را دارند.
این فعال دانشجویی خاطرنشان کرد: از دولت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اعضای کمیسیون تلفیق و آموزش مجلس خواستار حذف طرح خرید خدمات آموزشی که باعث نابودی آموزشوپرورش و عقبگرد جامعه در عرصه تعلیم تربیت خواهد شد، هستیم.
انتهای پیام/۴۱۱۸/
انتهای پیام/