دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 اسفند 1398 - 11:39

راحت‌تر از گذشته در فیس‌بوک چت کنید

فیس‌بوک با حذف ویژگی‌ای از اپلیکیشن فیس‌بوک مسنجر چت کردن را برای کاربران خود راحت‌تر از گذشته کرده است.
کد خبر : 474902
مسنجر 1.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اینگجت، کاربران پیام‌رسان فیس‌بوک مسنجر هرروز بخشی از فعالیت روزانه خود در هنگام کار با این نرم‌افزار را به جستجو در کانال گروه‌های موسیقی، بازی‌های رایانه‌ای و چت باکس‌ها (گروه‌های گفتگو) اختصاص می‌دهند.


تحقیقات نشان می‌دهد کاربران فیس‌بوک مسنجر در هنگام جستجو در بین کانال‌های مختلف تنها نیستند و کاربران دیگری می‌توانند این جستجوها را مشاهده کنند. از همین رو گروه‌های پشتیبانی شرکت فیس‌بوک تصمیم گرفته‌اند با حذف ویژگی چت‌های هم‌محور، امنیت و کارایی فیس‌بوک مسنجر را افزایش دهند.


به‌طور دقیق‌تر می‌توان گفت کاربران ازاین‌پس نمی‌توانند به‌طور هم‌زمان با دوستان خود چت کرده و استوری‌های اعضای دیگر این نرم‌افزار را مشاهده و یا بازی کنند. به نظر می‌رسد فیس‌بوک می‌خواهد کاربران Facebook Messenger در زمان چت کردن با دوستان خود تمرکز بیشتری داده و چندین فعالیت را به‌طور هم‌زمان انجام ندهند.


هم‌چنین روبات‌ها و برخی از بازی‌های مختص به فیس‌بوک مسنجر به‌طور کامل از این پیام‌رسان حذف‌شده و کاربران به‌طور خودکار به آن‌ها دسترسی ندارند. بااینکه تغییرهای جدید پیام‌رسان فیس‌بوک اکنون به‌طور آزمایشی در حال اجرا است ولی از هفته آینده به‌طور رسمی در تمام قسمت‌های برنامه اعمال می‌شوند.


کارشناسان فیس‌بوک پیش از راه‌اندازی این طرح، تحقیقات گسترده‌ای را بر روی نحوه عملکرد کاربران بخش‌های مختلف جهان در فیس‌بوک مسنجر انجام دادند. نتیجه این مطالعات نشان داد در کشورهای چین و اندونزی کاربران با سرعت و دقت بیشتری به‌طور هم‌زمان چندین فعالیت را در پیام‌رسان‌ها انجام می‌دهند ولی در کشورهای آمریکای شمالی و اروپا میزان دقت کاربران در هنگامی‌که چندین تب به‌طور هم‌زمان باز است، پایین می‌آید.


البته انگیزه مالی بسیار قوی نیز در پشت سیاست اجرایی جدید فیس‌بوک وجود دارد. زیرا با نبودن امکان ترک تبی مشخص و انتقال سریع از تبی به تب دیگر کاربران فیس‌بوک مسنجر به‌صورت اجباری باید تبلیغ‌های این برنامه را تماشا کنند. بدون شک فیس‌بوک با نرم‌افزار جدید Facebook Messenger می‌تواند درآمدزایی کلانی داشته باشد.


انتهای پیام/4144/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب