نامزدهای انتخابات مجلس برنامه برای تحقق عدالت آموزشی ارائه دهند
به گزارش خبرنگار حوزه تشکلهای دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، پوریا حشمتی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان چهارمحال و بختیاری در نامهای به کاندیداهای این استان در انتخابات مجلس شورای اسلامی، در مورد مسائل مختلف از وی مطالبهگری نمود.
متن نامه به شرح زیر است:
کاندیدای محترم یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی
جناب آقای/سرکارخانم...
سلامعلیکم
با صلوات بر محمد و آل محمد(ص)؛ نیک مستحضرید که آموزشوپرورش، از اساسیترین ارکان، جهت خلق آیندهای بهتر است و آیندهی کشور عزیزمان، به امروزِ آن وابسته است و در این میان نقش تأثیرگذار معلّم در ساخت آیندهی این سرزمین، در اثرگذاری فکری و روحیِ مخاطبی که کودک امروز ما و مرد و زن آیندهی ما است، نظیر ندارد و ثروت اصلی برای هر ملتی، نیروی انسانی هست.
بدون تردید رشد و توسعه پایدار یک کشور به تربیت انسانهای آگاه، متعهد و متخصص بستگی دارد و پیشرفت همهجانبه، مرهون توسعه سرمایه انسانی است، ازاینرو اهتمام به آموزشوپرورش را میتوان وظیفه کل جامعه و آحاد مردم دانست.
لذا با عنایت به جایگاه مهم مجلس شورای اسلامی در قانونگذاری و سیاستگذاری در حوزه نظام آموزشوپرورش، از وظایف نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نگاهی عالمانه، کارشناسی شده و با برنامه، نسبت به تعلیم و تربیت و مسائل آموزشوپرورش میباشد. به همین منظور از جنابعالی بهعنوان کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی درخواست میگردد پاسخهای خود به سؤالات زیر را که دربرگیرنده نگاه و نظر جنابعالی است، بهصورت مکتوب ارسال نموده و یا با تشکیل جلسهای حضوری در فضای صمیمی با اعضای بسیج دانشجویی و فعالین دانشجومعلم دانشگاه فرهنگیان، به سؤالات پاسخ دهید:
مسائل ملی:
1. برای عملیاتی کردن سند تحول بنیادین آموزشوپرورش که به فرموده مقام معظم رهبری، بهعنوان یکی از سه سند پایه سند چشمانداز 1404 کشور، چه برنامهای دارید؟
2. برای توسعه کمی و کیفی دانشگاه فرهنگیان، به تعبیر رهبر معظم انقلاب، نقطه ثقل نظام آموزشوپرورش، چه اقداماتی را در نظر گرفتهاید و نوع مواجهه در زمان نمایندگی جنابعالی با دانشگاه فرهنگیان و دانشجومعلمان چگونه خواهد بود؟
3. از مسائل مهم دیگر، مسئله اقتصاد آموزشوپرورش است و بهتبع آن موضوع بودجه سالیانه آن میباشد. مستحضرید که هرساله شاهد کسری قابلتوجه بودجه در این دستگاه هستیم. شما دلیل اصلی این کسری را در چه میدانید و اگر خود را دغدغه مند تعلیم و تربیت نسل آینده میدانید برای این مهم چه برنامهای دارید؟
4. موضع شما در باب خصوصیسازی در آموزشوپرورش و خرید خدمات آموزشی چیست و تا چه اندازه میتواند راهحلی برای برونرفت از مشکلات فعلی آموزشوپرورش باشد؟
5. برنامههای خود را در تحقق عدالت آموزشی چه در سطح کلان جامعه و چه در حوزه انتخابی خود را ارائه بفرمایید.
6. نظرتان درباره رتبهبندی معلمین در نظام آموزشوپرورش چیست؟ و خود را متعهد به آن میدانید؟
مسائل استانی:
1. برنامه شما برای تجهیز و بازسازی مدارس فرسودهی استان و ایجاد فضای استاندارد آموزشی و تربیتی،خصوصاً در مناطق محروم چیست؟
2. با توجه به وجود مشکلات و محدودیتهای رفاهی و آموزشی در دانشگاههای فرهنگیان استان راهبر برنامهی شما در این زمینه چیست؟
30برنامهی شما برای گسترش مراکز تربیتمعلم در سطح استان برای افزایش جذب و تربیت نیروهای متخصص ا توجه به کمبود معلم در مدارس استان چیست؟
انتهای پیام/4112/
انتهای پیام/