دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 آبان 1394 - 14:59

ربات خودران کالاهای سفارشی را در ازای یک پوند تحویل می‌دهد + ویدئو

فروشگاه‌های بزرگ آنلاین دنیا مثل آمازون همیشه به فکر این هستند که خیلی زود کالاهای سفارششده مشتریان را به دست‌شان برسانند و اخیرا هم آمازون طرح استفاده از پهپاد برای تحویل کالا را پیشنهاد داده است. حال یک شرکت جدید آمریکایی با نام Starship برای تحویل کالاها به مشتریانش، یک ربات خودران طراحی کرده است.
کد خبر : 47231

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از تلگراف، شرکت استارشیپ ادعا می‌کند که این ربات که به صورت اتوماتیک حرکت می‌کند، در ازای گرفتن یک پوند، در کمتر از 30 دقیقه کالاهای سفارش‌شده را به مشتریانش می‌رساند.


این ربات را بنیانگذاران اسکایپ - اپلیکیشنی که به کاربر اجازه می‌دهد به وسیله صدا روی پروتکل اینترنت تماس تلفنی برقرار کنند- طراحی کرده‌اند. ربات خودران با سرعتی معادل 6/5 کیلومتر در ساعت حرکت می‌کند و برای مسیریابی از فناوری ناوبری و سرویس نقشه اختصاصی استفاده می‌کند که به غیر از مسیریابی، به آن کمک می‌کند با مانعی برخورد نکند.


استارشیپ در حال آزمایش نمونه اولیه این ربات است و قصد دارد که در سال 2016 این خدمات تحویل کالا را به صورت پایلوت در بریتانیا اجرایی کند. به گفته طراحان، این ربات در ابتدا برای مناطق حومه شهری مورد استفاده قرار خواهد گرفت.


ربات خودران می‌تواند هر بار دو بسته بزرگ کالا به وزن 10 کیلوگرم را با خود حمل کند.



استارشیپ تمهیدات بیشتری نیز در این مورد اندیشیده و قرار است پایگاه‌هایی را در نقاط مختلف شهر راه‌اندازی کند که شامل کانتینرهای حمل کالا یا انبارهای مربوط به فروشگاه استارشیپ می‌شود. در این صورت، ربات‌ها بلافاصله کالاهای سفارش شده را از این پایگاه‌ها دریافت و به مشتری می‌رساند.


جالب‌تر اینجاست که مشتریان می‌توانند بعد از سفارش کالا، رباتی که مسئول تحویل آنهاست را از طریق گوشی همراه خود به صورت آنلاین و بلادرنگ پیگیری کنند. در این ربات تا زمانی که به مشتری برسد، قفل باقی می‌ماند و به همین دلیل مشتریان مطمئن هستند که کالاها امن به آنها خواهد رسید.


زمانی هم که ربات به در خانه مشتری می‌رسد، مشتری می‌تواند با استفاده از اپلیکیشن مخصوص قفل در آن را باز کند و کالاهای سفارشی‌اش را دریافت کند.


ربات تحویل‌دهنده کالای استارشیپ به صورت خودران حرکت می‌کند و برای این کار از دوربین‌ها، سیستم مکان‌یاب جهانی (GPS)، ژیروسکوپ و داده‌های سرویس نقشه‌ای که قبلا رویش نصب شده، استفاده می‌کند.


مترجم: ‌نسترن صائبی



دانلود فایل صوتی

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب