دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

معاون پژوهشی واحد زاهدان: دانشگاه باید با نیازمندی‎های جامعه به‎روز باشد

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در دومین جلسه کمیته تخصصی بررسی آسیب‎های انسانی و محیطی ریزگردهای سیستان گفت: انتظار جامعه از دانشگاه این است که بتواند برابر با نیازمندی‎های آن با رسالت آموزشی و پژوهشی خود همراه اجتماع باشد.
کد خبر : 46794

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر احمد مهربان، دست‎یابی به نتیجه مطلوب را مستلزم همکاری و همراهی سازمان‎ها و ارگان‎های مختلف دانست و اظهار کرد: یک نهاد و موسسه به تنهایی نمی‎تواند به نتیجه مطلوب دست یابد و برای رسیدن به هدف و نتایج اثربخش باید همراه و همگام بود.


معاون پژوهشی واحد زاهدان افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در راستای رسالتی که بر عهده داشت با رهنمودهای ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان "کمیته بررسی آسیب‎های محیطی و انسانی ریزگردها در سیستان" را راه‎اندازی کرد.


این مسئول خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این جلسات رسیدن به راهکارهای تاثیرگذار با کسب ایده از سوی سازمان‎ها و ارگان‎های زیربط است.


در بخش دیگری از این جلسه معاون برنامه‎ریزی و اقتصاد دانش‌بنیان واحد زاهدان، گرد و غبار و ریزگرد را یکی از مهمترین بحران‎های سال‎های اخیر دانست و اظهار کرد: یکی از بحران‎هایی که کشور در سال‎های اخیر بیشتر با آن مواجه بود، بحران گرد و غبار و ریزگرد است که در طی سال‎های گذشته بحران ریزگرد در غرب کشور توجه مسئولان کشوری را بیش از گذشته به این موضوع جلب کرد.


محمدرضا نورا با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با توجه به ماموریت خود در بحث‎های دانش بنیان و ارائه راهکار علمی برای مسائل و مشکلات کشور اقدام به راه‎اندازی کمیته بررسی آسیب‎های انسانی و محیطی ریزگردها در سیستان کرد، گفت: با توجه به رسالت دانشگاه، ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی دستور تشکیل کارگروه و کمیته در سازمان مرکزی را ارائه دادند که این کارگروه متشکل از اساتید دانشگاه و نمایندگان ادارات و سازمان‎های زیربط است.


این مسئول افزود: این جلسات در تهران آغاز و تاکنون چندین جلسه تشکیل شده و متعاقب آن ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با توجه به اینکه یکی از مشکلات استان ما ریزگرد و گرد و غبار است کمیته‎ای تخصصی را در راستای بررسی علمی و تخصصی این مسئله در استان تشکیل دادند که با حضور اعضای هیات علمی، همکاران و سازمان‎های ذی‌ربط برای دست‎یابی به راهکارهای مناسب است.


وی عنوان کرد: برای مقابله با این مشکلات کارکردهای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت ضروری است، تلفیق علم و اجرا در حقیقت می‎تواند موثرترین راهکار باشد اگر این تلفیق انجام شود موفق خواهیم شد با تجربیات و دانش در کنار هم به نتایج مناسب و مطلوب دست یابیم.


در ادامه این جلسه که با حضور نمایندگان سازمان‎های منابع طبیعی، هواشناسی، محیط زیست، آب منطقه ای و ستاد بحران و حوادث استان مسائل و مشکلات بررسی و راهکارهایی ارائه شد و مقرر گردید در جلسه آتی درباره راهکارهای ارائه شده بحث و تبادل نظر شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب