بررسی برنامه هفتم دانشگاه آزاد اسلامی در گروه مطالعات فرهنگی و اجتماعی
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، به همت اندیشکده مطالعات راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی اولین نشست هماندیشی خبرگان گروه مطالعات فرهنگی و اجتماعی در راستای تدوین برنامه هفتم دانشگاه آزاد اسلامی در محل اندیشکده برگزار شد.
حجت الاسلام ابراهیم کلانتری در این نشست یادآوری کرد: خبرگان گروه به منزله اتاق فکر معاونت فرهنگی و دانشجویی عمل خواهد کرد و ضمن بررسی چالشهای فرهنگی دانشگاه، به ارائه راهکارهای مناسب برای تقویت اثر بخشی فعالیتهای فرهنگی خواهد پرداخت.
وی تأکید کرد: سیاستگذاری نباید از میدان عملیات فاصله بگیرد زیرا در این صورت سیاستگذاران، برنامهها و راهبردهایی تعیین میکنند که ناظر به اجرا نیست و مجریان در مسیر دیگری حرکت میکنند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: بر همین اساس از اعضای خبرگان گروه درخواست میشود؛ ضمن اینکه دو سوم بحثهایشان در حوزه مطالعاتی و راهبردی باشد سعی کنند یک بخش از بحثها هم ناظر به اجرا باشد تا مشکلات اجرایی پیش نیاید.
در ادامه هر یک از اعضا به اظهار نظر درباره دیدگاههای خود درباره وضعیت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و چالشهای پیشرو پرداختند.
حسن امامی، معاون اندیشکده مطالعات راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن جمعبندی دیدگاهها درباره فلسفه تشکیل اندیشکده توسط هیئت امنای دانشگاه پرداخت.
وی یادآوری کرد: تدوین برنامه هفتم دانشگاه و تعیین راهبردهای دانشگاه مهمترین مأموریت پژوهشکده است که در همین راستا هفت گروه مطالعاتی شکل گرفته است و به دلیل رویکرد دانشگاه در جهت اسلامیسازی محیط، گروه فرهنگی و اجتماعی یکی از مهمترین گروههای اندیشکده است.
معاون اندیشکده مطالعات راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: اعضای خبرگان گروهها نباید وارد حوزه اجرا شوند و در خصوص مأموریت اصلی خود که بازسازی شاخصها، تعیین راهبردها، تشخیص چالشها، ارائه الگوهای ارزیابی و همکاری در تدوین برنامه هفتم دانشگاه است، گفتگو و بحث کنند.
امامی اضافه کرد: به منظور تقویت بنیه علمی گروه میتوان نسبت به ایجاد شبکه متخصصین اقدام کرد و دایره صاحبنظران را گسترش داد. امامی در ادامه به گروههای هفتگانه اندیشکده مطالعات راهبردی اشاره کرد که شامل گروه مطالعات راهبردی آموزش و پژوهش زیر گروه علوم انسانی و هنر، گروه مطالعات راهبردی آموزش و پژوهش زیر گروه علوم، مهندسی و کشاورزی، گروه مطالعات راهبردی فرهنگی و اجتماعی، گروه مطالعات راهبردی امور اقتصادی و مدیریتی، گروه مطالعات راهبردی ارزشیابی و رتبهبندی، گروه مطالعات راهبردی حقوقی و امور بین الملل و گروه مطالعات راهبردی فناوری و آینده پژوهی است.
به گزارش آنا، اندیشکده مطالعات راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی، توسط هیئت امنای دانشگاه و در راستای برنامهمحور کردن فعالیتهای دانشگاه، برای تعالی تا سطح دانشگاه تراز انقلاب اسلامی، شکل گرفته است که پایههای اصلی آن را گروههای مطالعاتی تشکیل میدهد.
مأموریت این گروهها همکاری با اندیشکده در حوزه تعیین راهبردها، چالشهای پیشرو و ارائه الگوهای مناسب برای رصد برنامههای علمی، آموزشی و اقتصادی دانشگاه است. یکی از گروههای هفتگانه اندیشکده، گروه مطالعات راهبردی فرهنگی و اجتماعی است که مسئولیت آن بر عهده معاون فرهنگی و دانشجویی است.
برای اینگروه یک کارگروه تخصصی منظور شده است که در جهت مأموریتها به عنوان بازوی فکری گروه عمل میکند. همچنین برای بهرهمندی از صاحبان تجربه و نظر در حوزه مطالعات فرهنگی و اجتماعی، یک گروه خبرگانی تشکیل شده است که به منزله صاحبان فکر و اندیشه، زمینه تغذیه علمی و فکری گروه را فراهم میکنند.
انتهای پیام/4040/
انتهای پیام/