ساخت باتری نوینی که پنج روز شارژ نگه میدارد
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محققان تکنولوژی نوینی توسعه دادهاند که میتواند شارژ گوشیهای هوشمند را برای پنج روز متوالی نگه دارد. به کمک این تکنولوژی خودروهای الکترونیک میتوانند بدون نیاز به سوختگیری بیش از هزار کیلومتر مسافت طی کنند.
باتریهای لیتیوم سولفوری با ظرفیت بالا میتواند مسیر دستیابی به ماشینهای الکترونیک برقی و شبکههای خورشیدی ارزانتر را هموار کند. این تکنولوژی جدید به راحتی باتریهای لیتیوم یونی معمول که در ساعتهای هوشمند، گوشیهای هوشمند و گامشمارهای امروزی به کار میروند را به راحتی از میدان رقابت به در میکنند.
دانشمندان دانشگاه مانش در استرالیا موفق به توسعه تکنولوژی شدهاند که باعث افزایش قابل توجه در ظرفیت باتریهای لیتیوم سولفوری میشود. تیم تحقیقاتی با استفاده از مواد موجود در باتریهای لیتیوم یونی استاندارد، طراحی کاتدهای سولفوری را بازسازی کردند. این بازطراحی به دانشمندان کمک کرد که بدون هیچ افتی در ظرفیت یا عملکرد، به سطح استرس بالاتری دست یابند.
به گفته مهدخت شیبانی، دانشمند ایرانیتبار و سرپرست این پروژه، این تکنولوژی جدید دو تا چهار سال آینده بهصورت تجاری وارد بازار مصرفی میشود. متخصصان پیشبینی میکنند که ساخت و استفاده درست از باتریهای لیتیوم سولفوری در خودروها و شبکهها میتواند بازار خودروی استرالیا دگرگون کند و بازار انرژی پاک و سبز این کشور را رونق دهد. پیشبینی میشود که این تکنولوژی سهم قابلتوجهی از بازار 213 میلیون دلاری بازار لیتیوم در استرالیا را از آن خود کند.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/