دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 اسفند 1393 - 10:00
درایتی:

دولت سازمان‌یافته‌تر با علما ارتباط برقرار کند/ سفرهای موردی به قم نتایج مورد انتظار را ندارد

حجت‌الاسلام مصطفی درایتی با اینکه، سفرهای پراکنده و موردی به قم از سوی برخی اعضای دولت را اقدامی مثبت ارزیابی کرد، تصریح کرد: دولت یازدهم استراتژی روشنی برای ارتباط با علما در پیش نگرفته است؛ در حالی که این ارتباط می‌تواند جلوی بسیاری از حاشیه‌سازی‌های مخالفان را بگیرد.
کد خبر : 4550

مشاور رئیس دولت اصلاحات در امور روحانیت و فعال سیاسی اصلاح‌طلب، در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، با اشاره به سفر محمد نهاوندیان، رئیس دفتر رئیس‌جمهوری به قم و دیدار با علما و مراجع تقلید، این اقدام را مثبت و سازنده خواند و در این حال تأکید کرد: به نظر می‌رسد دولت استراتژی روشنی برای ارتباط علما در پیش نگرفته است و این می‌تواند یک ضعف باشد زیرا اطلاعات نادرستی که در اختیار علما و مراجع قرار می‌گیرد، ممکن است برای دولت چالش ایجاد کند.


وی با اشاره به اینکه «خیلی از تخریب‌هایی که علیه دولت صورت می‌گیرد و برای علما ذهنیت‌سازی ضد دولت می‌کند، قابل توضیح است»، افزود: دولت می‌تواند با ارتباط مناسب جلوی بسیاری از حواشی و حاشیه‌سازی‌های مخالفان را بگیرد.


درایتی با تأکید بر اینکه «این موضوع باید بیشتر مورد توجه دولت قرار گیرد و ساز و کار مناسب‌تری برای آن در نظر داشته باشد»، اظهار کرد: اینکه به صورت موردی به موضوع پرداخته شود به شدت به دولت آسیب می‌زند. اگر کسانی هستند که ارتباط با علما را در دولت یازدهم پیگیری می‌کنند، روشن است که عملکردشان کفایت نمی‌کند.


وی با بیان اینکه «راه ارتباطی دولت با علما باید مشخص و معلوم باشد»، گفت: اگر این راه، کتمان شود و کسی از وجود چنین محملی خبر نداشته باشد، قطعا ارتباط با جامعه هدف، دچار اختلال است.


درایتی تصریح کرد: باید افرادی شناخته شده از بدنه حوزه که توان لازم را برای برقراری و پیگیری این ارتباط داشته باشند، منصوب شوند و به صورت مستمر، پیگیر برقراری و حفظ و تداوم این ارتباط باشند.


مشاور رئیس دولت اصلاحات در امور روحانیت با اشاره به ضرورت تعامل و ارتباط دولت‌ها با روحانیت و علما گفت: اساسا روحانیت سخنگوی بخشی از جامعه است؛ بخشی که اتفاقا نقش مهمی هم در کشور دارند و نمی‌‌توان آنها را نادیده گرفت.


وی افزود: قطعا دولتی که به دنبال حفظ پایگاه اجتماعی خود است و جلب حمایت مردمی را مد نظر دارد، نمی‌تواند از این بخش غافل باشد و از این رو، دولت یازدهم باید سامان‌یافته‌تر این موضوع را دنبال کند و این امر می‌تواند بسیاری از نارسایی‌ها را برطرف کند.


درایتی در پایان تأکید کرد: دیدارهای پراکنده با علما و مراجع تقلید، در مجموع خوب است ولی به دلیل غیرمنسجم بودن نمی‌تواند نتایج مورد انتظار را به بار آورد. ممکن است برخی از وزرا برای انجام موضوعی با علما دیدار کنند. ولی دولت باید چارچوب مشخصی را در این رابطه به وجود آورد و همه چیز در این چارچوب شکل بگیرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب