تیم محاسبات ذهنی ایران مقام قهرمانِ قهرمانان را کسب کرد
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، روحالله مخبریان مدیرعامل مجموعه بین المللی کودکان هوشمند گفت: با الطاف پرودگار تیم محاسبات ذهنی جمهوری اسلامی ایران در رقابتهای جهانی پاما ۲۰۱۹ که در کشور تایلند برگزار میشد توانست مقام اول تیمی را برای کشورمان کسب کند.
وی با بیان اینکه تیم محاسبات ذهنی ایران در این رقابتها با ترکیب کامل و در ۵ سطح شرکت کرده بود افزود: ۵۵ کودک هوشمند و نخبه ایرانی در این رقابتهای توانستند سه قهرمان قهرمانان، ۴۸ عنوان قهرمانی، سه برگزیده اول در این رقابتها و یک برگزیده دوم را کسب کنند.
مدیرعامل مجموعه بین المللی کودکان هوشمند با بیان اینکه در این رقابتها ۲۴ کشور از ۵ قاره جهان حضور داشتند تصریح کرد: تیم کودکان هوشمند جمهوری اسلامی ایران با کسب ۳ مقام قهرمان قهرمانان از پنج عنوان قهرمان قهرمانان موجود در این رقابتها ضمن کسب مقام اول تیمی جهان رکوردی بی نظیر به جا گذاشت.
مخبریان با بیان اینکه این مسابقات معتبرترین رقابتهای محاسبات ذهنی در جهان است گفت: مجموعه بین المللی کودکان هوشمند امسال با شعار «دوستی مهمّه نه قهرمانی» در رقابتهای سالجاری شرکت کرده بود.
وی درباره تعداد شرکت کنندههای رقابتهای پاما ۲۱۰۹ افزود: ۶۱۰ کودک هوشمند از ۲۴ کشور مطرح دنیا در مسابقات محاسبات ذهنی تایلند شرکت کرده بودند.
مدیرعامل مجموعه بینالمللی کودکان هوشمند با بیان اینکه ۵۵ کودک ایرانی از بین ۳۸۸ دانشآموز ایرانی با برگزاری رقابتهای ملی از سراسر کشور انتخاب شده بودند اظهار کرد: این تیم شامل ۵ نفر از کرج، ۲ نفر از الشتر و ۷ نفر از خرم آباد، یک نفر از اهواز، یک نفر از شهر جم استان بوشهر، ۲ نفر از رشت، ۲ نفر از زنجان، ۶ نفر از ساوه، یک نفر از زیباشهر قزوین، ۲ نفر از قم، یک نفر از مریوان و یک نفر از بانه، یک نفر از سیرجان، ۷ نفر از کرمانشاه و یک نفر از صحنه، ۳ نفر از کیش، یک نفر از همدان، ۲ نفر از میبد، یک نفر از ساری، یک نفر از ورامین، ۳ نفر از عقیق، یک نفر از منطقه ۲ و یک نفر از منطقه ۲۲ و یک نفر از منطقه ۵ و یک نفر از منطقه ۸ تهران هستند.
اعضای انجمن پامای جهانی شامل تایوان، مالزی، تایلند، کانادا، هنگکنگ، آمریکا، آفریقای جنوبی، ویتنام، کره جنوبی، لبنان، عربستان سعودی، استرالیا، هند، روسیه، چین، اردن، فلسطین، قزاقستان، امارات، ازبکستان، مصر، تاجیکستان، یمن و ایران هستند. ضمن اینکه توسعه محاسبات ذهنی و بکارگیری آن در امورات روزانه میتواند منجر به عملکرد بهتر ذهن و هوش شود.
انتهای پیام/4127/
انتهای پیام/