ساخت روبات پرنده چندمنظوره با کاربردهای عملیاتی
علیرضا سهیلی در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: دستگاه ما یک روبات پرنده اُکتاکوپتر (هشتموتوره) است که تقریباً میتواند 13 کیلوگرم بار بلند کند.
عضو تیم روبات پرنده دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین درباره دیگر ویژگیهای این روبات اظهار کرد: مدت زمان پرواز این روبات (بدون حمل بار)، بسته به سرعت بادی که در منطقه وجود دارد بین 60 تا 70 دقیقه است، یعنی باد موافق یا باد مخالف روی آن تأثیر میگذارد. این اُکتاکوپتر کاراییهای مختلفی ازجمله شرکت در عملیات امداد و نجات، عملیات نظارتی، عملیاتهای مدیریتی، سوانح و حوادث طبیعی، پیدا کردن مصدومان یک حادثه و رساندن بسته کمکهای اولیه را دارد.
وی افزود: چون سیستم ماژولار است کاربران میتوانند ماژولارهای مختلفی همچون دوربین تصویربرداری دید در شب و دوربین حرارتی را به این روبات وصل کنند که درنتیجه میتواند در امور حساس نظارتی و جنگلبانی و سایر حوزهها بهکار گرفته شود.
سهیلی در ادامه گفت: ما یک تیم 11 نفره هستیم که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین فعالیت میکنیم و مسئولان دانشگاه در زمینه ساخت این محصول حمایتهای خوبی از ما کردند.
این محقق دانشگاه آزاد اسلامی درمورد حمایت دانشگاه برای ارتباط با صنعت عنوان کرد: دانشگاه حمایتهای کافی را انجام میدهد ولی خود کشور به یک سری زیرساختها نیاز دارد که باید ایجاد شود. برای مثال فرهنگسازی استفاده از تکنولوژیهای جدید یکی از آنهاست.
انتهای پیام/4112/پ
انتهای پیام/