مناسبسازی 44 بوستان تا پایان سال 98 در پایتخت/ ایستگاههای جدید مترو باید آسانسور داشته باشند
زهرا نژادبهرام در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در ارتباط با طرح مناسبسازی شهر و کُندی فرآیند آن اظهار کرد: بهطور کلی شهر ما یک شبه ساخته نشده که انتظار بهبود وضعیت آن را در زمان کوتاهی داشته باشیم، لذا مناسبسازی شهر زمانبر خواهد بود.
وی با بیان اینکه موضوع مناسبسازی حدود یک دهه است که مورد توجه مدیران شهری قرار گرفته است، افزود: حدود 4 تا 5 سال است که ستاد مناسبسازی در شهرداری تهران تصویب و مصوبهاش را گرفته است. با توجه به اینکه پایتخت با مساحتی 700 کیلومتر مربعی بیش از 256 ایستگاه مترو و هزاران ایستگاه اتوبوس دارد، فرآیند مناسبسازی در آن در کوتاه مدت امکانپذیر نیست.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: ستاد مناسبسازی برنامهریزی کرده که بتواند در هر سال حداقل 22 تا از پارکها و بوستانهای موجود را مناسبسازی کند و تمام پارکهایی را که جدیداً به بهرهبرداری میرسند را از پیمانکار مناسبسازی شده تحویل بگیرند.
نژادبهرام با بیان اینکه بیش از 100 هزار قطعه پارک و بوستان در مناطق و محلات مختلف وجود دارد که بهتدریج فرآیند مناسبسازی در آن رخ خواهد داد، گفت: براساس مصوبه ستاد مناسبسازی در سال 98 قرار است، تا پایان سال 44 بوستان مناسبسازی شود.
وی در ارتباط با بحث مناسبسازی در حوزه حمل و نقل نیز گفت: معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران قول داده تا برای خطوط یک، سه، چهار و پنج متروی تهران 48 آسانسور راهاندازی کند که براین اساس مناقصهای هم برگزار شده است.
عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران افزود: براساس تصمیمات اخذ شده در این ستاد تمامی ایستگاههای جدید میبایست به آسانسور و یا پله برقی مجهز شده باشند.
نژادبهرام در ارتباط با مناسبسازی ایستگاههای بی آر تی نیز گفت: با توجه به محدود بودن ایستگاههای بی آر تی تمامی این ایستگاهها از سوی معاونت حمل و نقل مناسبسازی شده است.
انتهای پیام/4105/4110/
انتهای پیام/