دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 آبان 1398 - 11:27
عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران:

خانه‌های قولنامه‌ای تهران سنددار می‌شوند/ ارائه تسهیلات 50 میلیونی برای نوسازی بافت‌های فرسوده تهران

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اسلامی تهران گفت: مدیریت شهری به‌منظور گشایش مشکلات مردم در نوسازی مسکن‌هایشان مذاکراتی را با سازمان ثبت انجام داده تا خانه‌های قولنامه‌ای که استشهاد لازم را دارند بتوانند نسبت به دریافت سند اقدام کنند.
کد خبر : 444387
826999_747.jpg

زهرا نژادبهرام در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در ارتباط با عملکرد مدیریت شهری در حوزه نوسازی بافت فرسوده اظهار کرد: رویکرد شورا در نوسازی بافت فرسوده بر درجاسازی متمرکز بوده و نوسازی در موارد نادری در دستور کار قرار گرفته است.


وی با بیان این‌که مدیریت شهری با استفاده از ظرفیت‌های قانونی و حقوقی رویکرد بهسازی محیطی را در اولویت خود قرار داده است، گفت: ما معتقد هستیم در صورتی‌که این روند در پیش گرفته شود ارزش سکونت ارتقاء پیدا کرده و مردم خودشان خانه‌هایشان را نوسازی می‌کنند.


عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اسلامی تهران تصریح کرد: بالا رفتن ارزش سکونت، ارزش اقتصادی ملک را بالا برده و میل به نوسازی در ساکنان افزایش پیدا می‌کند.


نژادبهرام با بیان این‌که بهسازی محیطی مهم‌ترین استراتژی و رویکرد دوره پنجم مدیریت شهری پایتخت است، گفت: با توجه به اهمیت نوسازی بافت فرسوده در این دوره بودجه سازمان نوسازی بیش از سه برابر افزایش یافته که این خود ظرفیت جدی را برای این سازمان فراهم کرده است.


وی در ادامه به اقداماتی همچون تأمین پارکینگ برای محلات و گشایش معابر در جریان بهسازی محیط اشاره و در خصوص تسهیلتی که در این فرآیند می‌تواند استقبال مشارکت مردمی را در پی داشته باشد، افزود: تسهیلات وام 50 میلیون تومانی برای هر واحد، مجانی شدن مجوزهای ساخت و ساز و انشعابات از جمله مواردی است که در جریان نوسازی بافت فرسوده به آن توجه خواهد شد.


این عضو شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: مدیریت شهری به‌منظور گشایش مشکلات مردم در نوسازی مسکن‌هایشان مذاکراتی را با سازمان ثبت انجام داده تا خانه‌های قولنامه‌ای که استشهاد لازم را دارند بتوانند نسبت به دریافت سند اقدام کنند.


نژادبهرام در ارتباط با همپوشانی بافت فرسوده و بافت تاریخی هم گفت: در نوسازی بافت فرسوده این مورد مهم‌ترین مسأله ما است چون بافت تاریخی محدودیت‌های خاص خود را دارد و تسهیلاتی را که سازمان نوسازی و مدیریت شهری برای بافت فرسوه در سایر نقاط در نظر می‌گیرد، کارآیی لازم را در این مناطق ندارد.


عضو کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر این مطلب که بررسی بافت فرسوده در تاریخی در دستور کار جدی سازمان نوسازی است، خاطرنشان کرد: سازمان نوسازی در کنار شورای‌عالی معماری و شهرسازی درصدد است موضوع طرح انتقال حق توسعه را در قالب حقوقی و به‌صورت قانونی پیگیری کرده تا دستورالعمل لازم تهیه شود.


وی در ارتباط با این‌که احیای بافت فرسوده فعالیتی هزینه‌بر است از تعهدات و کمک‌های دولت در این خصوص سخن به‌میان آورد و گفت: در خصوص برخی از پروژه‌های خاص دولت تعهد کرده بود تا کمک‌هایی را انجام دهد.


این عضو هیئت رئیسه تصریح کرد: براساس مصوبه کمیته زیرساخت و تأیید کمیسیون معماری و شهرسازی شورا مقرر شده بود تا از طرف سازمان مدیریت برنامه و بودجه از محل اعتبارات پروژه‌های نوسازی سهم دولت ارائه شود که  18 پروژه در این خصوص مطرح بود سهم دولت در آن 70 درصد ذکر شده است.


انتهای پیام/4105/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب