مجلس دهم بهدلیل عدم وجود فراکسیون اکثریت ناکارآمد بود
عبدالرضا مصری در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، در رابطه با عملکرد مجلس دهم در چهار سال گذشته، اظهار کرد: «عدهای در قالب فهرستهای تشکیلاتی احزاب به مجلس دهم راه یافتند؛ اما برخی در فراکسیونها حضور نداشتند».
نایبرئیس دوم مجلس شورای اسلامی ادامه داد: «اما عدهای در فهرست احزاب مطرح قرار نگرفتند و بعد از ورود به بهارستان در هیچکدام از فراکسیونهای ولایی و امید حضور نداشتند و وارد فراکسیون مستقلین شدند».
وی با بیان اینکه برخی کاندیداها در انتخابات مجلس دهم مدعی اصلاحطلبی بودند، اما اصلاحطلبان آنها را در فهرستهای خود نپذیرفته بودند، گفت: «این افراد وقتی به مجلس آمدند در تشکیلات اصلاحطلبان مجلس حضور پیدا نکردند».
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه این مشکل در فهرست اصولگرایان نیز وجود داشت، تصریح کرد: «این موضوع سبب شد فراکسیون مستقلان برای نخستین بار در مجلس یازدهم شکل بگیرد».
مصری بیان کرد: «مجلس شورای اسلامی وقتی موفق است که اکثریت در آن حاکم باشد، چون اساس کار مجلس جمعی است؛ بنابراین باید با نظرات تشکیلاتی اراده مردم را به قانون تبدیل کند».
وی با اشاره به اینکه در مجلس دهم هیچکدام از سه فراکسیون حائز اکثریت نبودند، خاطرنشان کرد: «نبود فراکسیون واحد و دارای اکثریت در مجلس سبب ناکارآمدی بهارستان میشود؛ همانگونه که در مجلس دهم رخ داد».
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر روند حضور افراد در مجلس یازدهم نیز مانند مجلس دهم باشد، قطعاً ناکارآمدیهای مجلس ادامه پیدا میکند، تشریح کرد: «مجلس برای تصمیمگیریهای قاطعانه، باید فراکسیون اکثریت داشته باشد».
وی با بیان اینکه اکنون برای اعلام نظر در مورد اینکه چه گروهی اکثریت مجلس آینده را تشکیل میدهند، زود است، عنوان کرد: «جریانهای سیاسی باید منتظر اعلام نظر نهایی شورای نگهبان باشند تا صفبندیهای انتخاباتی بهصورت رسمی آغاز شود».
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: «امیدوارم برنامههای احزاب صرفاً شعار انتخاباتی نباشد که بگویند گزارشهای 100 روزه میدهیم و بعد که مسئولیت پیدا کردند از زیر گزارشهای یکساله هم شانه خالی کنند».
انتهای پیام/4034/پ
انتهای پیام/