دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 آبان 1398 - 15:28
دبیر انجمن علمی دانشجویی ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران:

نخستین کنگره هپاتیت ویروسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

دبیر انجمن علمی دانشجویی ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت:
کد خبر : 444496
Viral-hepatitis.jpg

یوسف دوزندگان در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اظهار کرد: نخستین کنگره هپاتیت‌های ویروسی انجمن علمی دانشجویی ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران  با همکاری مرکز پژوهش‌های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در آمفی‌تئاتر دانشکده بهداشت این دانشگاه  برگزار شد. در این نشست علمی دانشکده بهداشت میزبان شماری از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ، اساتید گروه ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران و اساتید سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور بود.


دبیر انجمن علمی دانشجویی ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره ارائه‌های این همایش گفت: حیدر شرفی، دکتری هپاتولوژی مولکولی نیز در این همایش پیرامون روش‌های آزمایشگاهی مناسب برای تشخیص عفونت و معرفی دارو های موجود و مکانیسم آن ها پرداخت؛ پس از ارائه دکتر شرفی، در بخش دوم برنامه فرح بخارایی سلیم، عضو هئیت علمی ویروس شناسی دانشگاه ایران به معرفی ساختار و ویژگی‌های ویروس هپاتیت C و انواع عفونت‌های ایجاد شده توسط این ویروس پرداخت و حضار را با مطالعات کلیدی و مهم این حوزه که منجر به شناخت بهتر ویژگی‌های این عفونت ویروسی شده است، آشنا کرد.


علی سهراب‌پور فوق تخصص بیماری‌های گوارش و کبد، رئیس شبکه ملی هپاتیت و معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این کنگره به معرفی شبکه ملی هپاتیت ایران پرداخته و بیان کرد: ارتباط دانشجوبان و محققان با این شبکه اهمیت فراوانی دارد همچنین یکی از مسائل حائز اهمیت برنامه‌ریزی در راستای طراحی کیت‌های تست سریع (rapid test  ) دقیق، با کمترین میزان پاسخ مثبت کاذب برای تشخیص آنتی بادی HCV در داخل کشور صحبت است.


وی خاطرنشان کرد: با توجه به عدم عمومیت اجتماعی HCV روش مناسب برای حذف این ویروس انجام حذف مقیاس کوچک یاMicro Elimination   و هدف قرار دادن کانون‌های اصلی عفونت مانند مراکز تجمع معتادان تزریقی ، زندان ها و تمام مکان‌هایی که بروز و شیوع بالای عفونت در آن ها مشاهده می‌شود، است.


سهراب‌پور اذعان کرد: با توجه به انجام واکسیناسیون بدو تولد HBV در تمامی متولدین کشور از سال 1373، این عفونت ویروسی تا حد بالایی تحت کنترل قرار دارد و بیشترین آمار انتقال مرتبط با انتقال مادر به فرزند است.


سیدموید علویان، فوق تخصص بیماری‌های گوارش و کبد و رئیس سابق شبکه هپاتیت ایران نیز در این همایش اعلام کرد:  مهم ترین اقدام پیش رو کاهش میزان آسیب  با غربالگری مناسب و دقیق، شناسایی مبتلایان و آغاز درمان موثر به وسیله داروهای معرفی شده است که خوشبختانه نمونه‌های داخلی با قیمت مناسب و تاثیر بالا نیز موجود است.


انتهای پیام/4115/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب