رئیسجمهور به دلیل عدم اعلام فساد باید دادگاهی شود/ رانت دولت شخص روحانی است
به گزارش خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، حجتالاسلاموالمسلمین مجتبی ذوالنوری پس از جلسه علنی امروز با حضور در جمع خبرنگاران در واکنش به اظهارات رئیس جمهور در یزد اظهار کرد: «رئیسجمهور به دنبال تفرقه افکنی و آدرس غلط به مردم است؛ وی باید به مردم پاسخ دهد که چرا در این 6 سال در خصوص وجود فساد گسترده در کشور صحبت نکرده است».
وی با اشاره به مفاد قانون در خصوص کسانی که در خصوص فساد سکوت میکنند، گفت: «طبق ماده ۶۰۶ قانون مجازات اسلامی هر فردی که از مفسدهای اطلاع دارد و آن را پنهان نگه داشته و گزارش نمیکند باید مجازات شود و رئیس جمهور بر اساس ادعاهای خود که از فساد خبر داشته ولی سکوت کرده باید به دادگاه معرفی شود».
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاستخارجی مجلس تأکید کرد: «روحانی دیروز میخواست مردم یزد را به جان هم بیندازد، چون من در حادثه 14 اسفند و ماجرای بنیصدر حضور داشتم، جو دیروز سخنرانی روحانی و حرفهایش برایم تداعیگر بنیصدر و 14 اسفند بود».
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: «چرا تا زمانی که حکم حسین فریدون برادر روحانی اجرا نشده بود، ایشان سخنی از وجود فساد در کشور مطرح نمیکرد؛ این رفتار آقای روحانی از دو منظر قابل بررسی است، اول اینکه او در خصوص همین سطح از حکم صادر شده اعتراض دارد یا از جهت دیگر او نمیخواهد ابعاد پرونده برادرش وسیعتر شود».
وی تصریح کرد: «واقعیت این است که حکم صادر شده در خصوص پرونده آقای فریدون تمامی جزئیات پرونده او را شامل نمیشود، بلکه پرونده آقای فریدون ابعاد دیگری نیز دارد و او باید همچنان از زندان به دادگاه مراجعه کرده و پاسخگو باشد».
ذوالنوری بیان کرد: «مهدی جهانگیری، برادر معاون اول رئیسجمهور و رئیس سابق بانک گردشگری نیز با قید وثیقه آزاد است و به دلیل ابعاد وسیع پروندهای که دارد، باید به صورت مرتب دادگاه مراجعه کند».
وی تأکید کرد: «مردم امروز با این سؤال مواجه هستند که چرا برادر رئیسجمهور و معاون اول به دلیل فساد به دادگاه کشیده شدهاند».
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: «اینکه آقای روحانی کُدهایی را در خصوص وجود فساد در کشور مطرح میکند، تنها به این دلیل است که نزدیکان وی و برخی از فرزندان برخی از وزرای دولتهای او از طریق قوه قضاییه دستگیر شدهاند و او با این ادبیات تنها به دنبال گروکشی است».
وی اضافه کرد: «رفتارهای اخیر آقای روحانی کار را به جایی رسانده که حتی نزدیکان وی نیز مجبور شدهاند تا بیانات او را تلطیف کنند».
ذوالنوری با انتقاد از رفتار رئیسجمهور در قبال مردمی که در یزد مشکلات خود را مشکلات خود را مطرح میکردند، تأکید کرد: «رئیسجمهور که داعیه صبر در مقابل منتقدان را دارد، در مقابل مردم یزد که مطالبات خود را فریاد میزنند رفتار تقابلی انجام داد؛ مردم یزد در حین سخنرانی رئیسجمهور تنها از مشکلات اقتصادی خود میگفتند و از او درخواست داشتند که به حاشیهها نپردازد».
وی ادامه داد: «آقای روحانی به مخالفان خود بیاحترامی می کند و آنها را با الفاظی همچون «بی شناسنامه» «به جهنم بروید»، «برو بمیر» و... مورد خطاب قرار میدهد».
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه مردم امروز از گرسنگی و مشکلات فریاد میکشند، تأکید کرد: «آنها این سوال را دارند که چرا باید نزدیکان رییسجمهور فساد مالی داشته باشند و وی با کفش میلیونی در انظار ظاهر شود؛ هرچند که به نظر میرسد آقای روحانی حال مردم گرسنه را به هیچ عنوان نمیفهمد».
ذوالنور گفت: «رئیس جمهور در جریان سخنرانی خود در میان مردم یزد تلاش میکرد تا مردم را به جان هم بیاندازد. البته مردم فهیم و با بصریت یزد متوجه این حرکت رییسجمهور شدند و به هیچ عنوان درگیری ایجاد نکردند».
وی با بیان اینکه مردمی که به روحانی اعتراض میکنند، تنها به دلیل مشکلات و گرسنگی فریاد میکشند، خاطرنشان کرد: «اگر آقای روحانی ادعای رفراندوم میکند، بهتر است عملکرد دولت خود را در یک برنامه تلویزیونی و با حضور معتمدین و کارشناسان خود به صورت یک «نظرسنجی» عمومی در مقام قضاوت قرار دهد. بنده پیشبینی میکنم که اگر این اتفاق رخ بدهد، نود درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی از اقدامات دولت اعلام نارضایتی میکنند».
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: «روحانی میگوید که «با بگیر و ببند» نمیتوان با فساد مقابله کرد. احتمالا ایشان انتظار دارد تا مفسدان اقتصادی مورد نوازش قرار بگیرند».
وی تأکید کرد: «طبق قانون آقای روحانی به دلیل اعلام نکردن فساد موجود در مجموعه خود باید مجازات شود و پاسخگوی پنهانکاری در خصوص فسادها باشد که دستگاههای امنیتی همچون وزارت اطلاعات و همچنین مجموعههای اقتصادی همچون بانکها زیرنظر او کار میکنند. ایشان اگر ادعای مبارزه با فساد را دارد به راحتی میتواند از بدنه قابل اعتماد وزارت اطلاعات و همچنین دریافت تراکنشهای مالی از طریق بانکها، منشا مفاسد را شناسایی کند».
ذوالنوری با طرح خاطرهای گفت: «در سفری یکی از وزرای دولت آقای روحانی همراه من بود و به من گفت که توانایی ارتقای یک خودروی شخصی (پراید) خانوادگی را ندارد, حالا امروز مشاهده میکنیم که دخترش از طریق رانت اطلاعاتی در دولت آقای روحانی به ثروتهای بیشماری آن هم از طریق نامشروع رسیده است، این مسائل نشان میدهد که منشا فساد و رانت دقیقا در دولت خود آقای روحانی است».
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: «میزان رانت و فساد در دولت روحانی بیش از آن چیزی که مطرح میشود است؛ بنده به عنوان رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مسائلی را میدانم که اگر بازگو کنم، ابعاد بیشتری مشخص خواهد شد».
وی گفت: «روحانی از نوعی شارلاتانیسم رسانهای بهره میبرد، وی هنوز در حال و هوای ایام انتخابات به سر میبرد و در این شش سال نیز مانند دوران انتخابات عمل تبلیغاتی کرده است».
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تصریح کرد: «بنده به عنوان نماینده ملت، از منافع ملت دفاع میکنم. دلیل اینکه بنده به دولت انتقاد میکنم این است که وضعیت مردم را هر روز مشاهده میکنم که برای تامین مخارج زندگی خود با مشکلات فراوانی دست و پنجه نرم میکنند».
وی گفت: «امروز بیش از ۸ میلیون بیکار در کشور وجود دارد و رییسجمهور به جای اینکه مشکلات آنها را برطرف کند، تنها شعار میدهد و کارهای تبلیغاتی میکند».
انتهای پیام/4034/
انتهای پیام/