دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 آبان 1398 - 00:05

درباره کشیش‌های اوانجلیستی که برای نجات ترامپ از استیضاح دعا کردند/ نیایش برای شیطان + عکس

کشیش‌های اوانجلیست دو روز پیش برای نجات ترامپ از استیضاح دعا کردند؛ پیروان فرقه‌ای که سابقه‌ای طولانی در حمایت از رژیم صهیونیستی و سیاست‌های مستأجر کاخ سفید دارد و محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی نیز به آن‌ها ابراز علاقه کرده است.
کد خبر : 443267
laying-on-of-hands.jpg

گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا: موضوع استیضاح دونالد ترامپ به‌تدریج داغ‌تر می‌شود و حساسیت آن برای رئیس‌جمهور تشنه قدرت و سلطه بر جهان، افزایش یافته است. نگرانی از استیضاح باعث شد تا ترامپ دو روز پیش به‌صورت خصوصی تعدادی از کشیش‌های «اوانجلیست» (مسیحی انجیلی) را که به صهیونیست‌های مسیحی معروف هستند، به کاخ سفید دعوت کند تا برای نجات وی از استیضاح دست به دعا بردارند!


رئیس‌جمهور آمریکا که بارها وفاداری خود را به صهیونیست‌ها و بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نشان داده است، از آن رو این گروه را برای مراسم دعا دعوت کرد که رهبران تندروی اوانجلیست‌ روابط بسیار نزدیکی با تل‌آویو دارند.


در مراسم دو روز پیش، رئیس‌جمهور آمریکا تلاش می‌کرد خود را آرام جلوه دهد، مایک پنس معاون ترامپ حضور دارد و در حالی که سرش پایین و چشمانش بسته است، ظاهراً دعا می‌کند. این تصاویر از سوی برخی از حاضران در مراسم مذکور در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته شده است. این‌گونه دعا کردن معمولاً میان مسیحیان سنتی، انجیلی و کاتولیک‌ها رایج است.


البته این نخستین‌بار نیست که ترامپ در چنین مراسمی از اوانجلیست‌ها می‌خواهد تا برایش دعا کنند. وی در بحبوحه رقابت‌های انتخاباتی 2016 نیز در حضور رهبران مسیحی چنین مراسمی برگزار کرده بود. هم‌چنین پس از انتخابات و در مناسبت‌های خاص ترامپ آن‌ها را برای دعا دعوت کرد و رهبرانشان را به ضیافت شام فراخواند.


دونالد ترامپ


مراسم دعای کشیش‌های اوانجلیست برای ترامپ در سال 2016


اوانجلیست‌ها متعصب‌تر از صهیونیست‌ها !


مسیحیت انجیلی یا اوانجلیسم به‌عنوان شاخه‌ای از «پروتستانتیسم» دامنه‌ای جهان‌شمول دارد. آن‌ها گرویدن یا تجربه تولد دوباره را اصل مهم رسیدن به رستگاری می‌دانند. اوانجلیسم بر چهار اعتقاد اساسی استوار است: نخست، لزوم ایمان آوردن شخصی (تولد دوباره)، دوم، اعتقاد بالا به سندیت کتاب مقدس، سوم، اعتقاد به نجات و آمرزش نهایی به‌وسیله عیسی مسیح(ع) و چهارم، تلاش برای آموزش و گسترش انجیل.



پیروان مسیحیان صهیونیست (اوانجلیست) در مراسم دعا


مبلغان انجیل «مُبَشّران» (مژده‌دهندگان) نامیده می‌شوند و شعارشان «بازگشت به انجیل و تغییر جامعه با تحول فرهنگی» است. آن‌ها توانسته‌اند با اعتقادات خود در آمریکا حکومتی بر مبنای بنیادهای انجیل به وجود آورند. هم‌چنین به مژده‌‌دهندگانی که از تلویزیون برنامه‌های تبلیغی خود را پخش می‌کنند، «کشیش تلویزیونی» گفته می‌شود. اوانجلیست‌ها تفکرات خاصی دارند. به‌عنوان نمونه اعتقاد دارند از میان مسیحیان فقط آن‌ها اهل نجات خواهند بود و دیگران هلاک خواهند شد. یا این‌که خود را از متعصبان خاص صهیونیسم می‌دانند تا جایی که گمان می‌رود این تعصب بیش از تعصب صهیونیست‌های مقیم سرزمین‌های ‌اشغالی باشد!


«صهیونیسم مسیحی» مجموعه‌ای از باورهای به ظاهر دینی است که در زمینه تحقق اهداف صهیونیسم در میان عده‌ای از مسیحیان به‌ویژه رهبران و اتباع کلیسای پروتستان شایع است. پیروان این ادعا در عین حال، خود را از مبلغان انجیل می‌دانند.


اوانجلیست‌ها و موضوع فلسطین


تصمیم دونالد ترامپ در به رسمیت شناختن بیت‌المقدس به‌عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی و هم‌چنین تصمیم به انتقال سفارت آمریکا از تل‌آویو به این شهر علاوه بر صهیونیست‌های ساکن سرزمین‌های اشغالی باعث خوشحالی پیروان کلیسای انجیلی شد که معتقدند با این اقدام جهان پایان خواهد یافت، مرحله «آخرالزمان» آغاز خواهد شد و درنهایت مسیح دوباره به زمین برمی‌گردد.



تجمع اوانجلیست‌ها برای شرکت در مراسم مذهبی


استقبال اوانجلیست‌ها از تصمیمات ترامپ در حالی است که پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان با این تصمیم مخالفت کرده بود. با وجود این، باید توجه داشت که موضع سیاسی اوانجلیست‌ها در قبال بیت‌المقدس ریشه در الهیات پیروان این آیین دارد. آن‌ها اطلاعات چندانی از موضوعات سیاسی غرب آسیا ندارند، اما در بسیاری از موضوعات طرفدار رژیم صهیونیستی هستند، زیرا برای آن‌ها تعهدات مذهبی بر همه چیز اولویت دارد.


اوانجلیست‌ها درگیری‌های میان اعراب و رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی را «مرحله‌ گذار» می‌دانند که در کتاب‌های مقدسشان بر آن تأکید شده است. آن‌ها به بازگشت یهودیان به سرزمین مقدس اعتقاد دارند و معتقدند هرچه تعداد یهودیان در سرزمین‌های اشغالی بیشتر باشد، مسیح زودتر ظهور خواهد کرد.


البته باید توجه کرد که تمام اوانجلیست‌ها از تصمیم دونالد ترامپ استقبال نکرده‌اند؛ ازجمله این‌که شماری از پیروان کلیسای انجیلی ساکن بیت‌المقدس با امضای نامه‌ای خطاب به رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کردند مطمئن هستند چنین تصمیمی تنها به افزایش تنفر، درگیری، خشونت و درد و رنج در بیت‌المقدس منجر می‌شود و پیروان این فرقه را از هدف اصلی‌ خود دور خواهد کرد.


ارتباط ولیعهد عربستان با مسیحیان صهیونیست


روابط نزدیک اما پشت پرده محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان با رژیم صهیونیستی موضوعی نیست که بشود آن را کتمان کرد و هر از گاهی گزارشی از آن منتشر می‌شود. وی چندبار با سران سازمان‌های صهیونیستی آمریکا دیدار کرده، مسئولیت ادامه مناقشه فلسطین را به گردن فلسطینی‌ها انداخته و مدعی شده که رهبران فلسطین مانع «صلح» هستند.


محمد بن سلمان


در یکی از این گزارش‌ها آمده است: سران یکی از سازمان‌های صهیونیستی که با بن‌سلمان دیدار کرده بودند، از علاقه وی به صهیونیست‌ها پرده برداشتند و گفتند که علاقه بن‌سلمان و محمد بن‌زاید، ولیعهد ابوظبی به رژیم صهیونیستی بیشتر از بسیاری از یهودیان است. «مایک اِوَنس»، بنیانگذار و رئیس «مرکز میراث دوستان یهود» که یک آژانس صهیونیستی حامی تل‌آویو است، در نشست سالانه روزنامه جروزالم‌پست گفت: بگذارید یک لحظه برایتان از سران خلیج (فارس) بگویم. من با ولیعهد ابوظبی در امارات و ولیعهد سعودی در عربستان دیدار کرده‌ام. می‌توانم یک چیز شگفت‌آور به شما بگویم و آن این است که آن‌ها بیشتر از بسیاری از یهودیان اسرائیل‌دوست هستند!


وی خاطره‌ای از بن‌سلمان بیان کرد و گفت: ولیعهد سعودی به من گفت که دایه‌اش یهودی بوده است. زمانی که با بن‌سلمان دیدار کردم، به وی گفتم نظرت درباره یهودیان و مسیحیان چیست؟ گفت که هر دوی آن‌ها را دوست دارد. زیرا مادرش یکی از آن‌ها بود!


مایک اِوَنس افزود: گفتم «درباره چه صحبت می‌کنید»؟ گفت «مدیر خانه پدر من که مرا بزرگ کرد، یک یهودی اوانجلیست اتیوپیایی بود». می‌توانم به شما بگویم چیزهایی که ظرف دو ساعت و نیم از ولیعهد درباره اسرائیل شنیدم، آن‌قدر شگفت‌آور بود که باید کاخ سفید و نخست‌وزیر (رژیم صهیونیستی) را در جریان می‌گذاشتم. اگر طرز فکر این مرد را بدانید، حتماً سرتان سوت می‌کشد.


انتهای پیام/4106/4033/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب