دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 آبان 1398 - 11:40
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی:

«مثبت دانشجو» گامی برای اجرای مطالبه مغفول مانده رهبر انقلاب است

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی گفت: اجرای طرح نهضت کتابخوانی «مثبت دانشجو» گامی برای اجرای مطالبه مغفول مانده مقام معظم رهبری از دانشجویان است.
کد خبر : 442479
_ALI8626.jpg

مهدی خطیب دماوندی در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درخصوص برگزاری سلسله نشست‌های نهضت کتابخوانی گفت: مدت‌های طولانی است که مقام معظم رهبری در دیدارهای گوناگون مردمی و دانشجویی بارها بر ضرورت و اهمیت کتاب و کتابخوانی اشاره کرده‌اند و آن را نه تنها به‌عنوان یک وظیفه ملی بلکه یک واجب دینی برشمرده‌اند.


مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد: ایشان آخرین بار در دیدار رمضانی با تشکل‌های دانشجویی دوباره بر ضرورت و اهمیت کتابخوانی تاکید کردند و فرمودند «متاسفانه نهضت کتابخوانی در کشور روال مطلوبی ندارد و مجموعه‌های دانشجویی و هیئت‌های اندیشه‌ورز باید نسبت به طراحی برنامه‌های مطالعاتی برای دانشجویان اقدام کنند».


وی افزود: احیای نهضت کتابخوانی یکی از مطالبات جدی رهبر انقلاب از جنبش دانشجویی است که متاسفانه تاکنون فعالیت‌های چشمگیر و قابل توجهی از آن دیده نشده است.


این فعال دانشجویی تصریح کرد: جریان دانشجویی در کشور دارای نقاط ضعف و قوت بسیار است. در بسیج دانشجویی اقدامات قابل توجه و کم‌نظیری در حوزه فعالیت‌های خدمات رسانی و جهادی، اردوهای راهیان نور، مطالبه‌گری و همچنین برگزاری نشست‌های تخصصی دیده می‌شود اما عامل اصلی که امروزه گریبان‌گیر بسیج دانشجویی و سایر تشکل‌های دانشجویی شده است بحث فقدان محتوا و فقدان ارائه حرف تازه به دانشجویان و مردم عادی است.


مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی گفت: واحد سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی در راستای عمل به مطالبه مقام معظم رهبری درخصوص ایجاد نهضت‌های کتابخوانی در دانشگاه، اقدام به برگزاری طرح مستمر و هفتگی «مثبت دانشجو» کرده است.


وی بیان کرد: اولین حلقه کتابخوانی طرح مثبت دانشجو هفته آینده با کتاب خودسازی انقلابی اثر علی شریعتی در دانشکده ادبیات و علوم انسانی این دانشگاه برگزار خواهد شد. بعد از آن سایر دانشکده‌ها به صورت مستمر و هفتگی پذیرای حلقه‌های مطالعاتی و کتابخوانی در دانشگاه خواهند بود. به همین جهت، شعار هرهفته یک کتاب، هر هفته یک دانشکده برای این طرح انتخاب شده است.


خطیب خاطرنشان کرد: نهضت کتابخوانی همانطور که از اسم آن پیداست، باید به مرور زمان به یک جریان سراسری در سطح دانشگاه‌های کشور تبدیل شود و سپس گستره آن دامن‌گیر مردم عادی نیز شود.



انتهای پیام/۴۱۱۵/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب