تاثیر دانشگاهیان بر بینالمللی سازی اربعین
سیدمحمد حسینی در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا با تأکید بر تأثیرگذاری دانشگاهها در بینالمللی سازی مراسم پیادهروی اربعین، اظهار کرد: دانشگاهها میتوانند با ایجاد ارتباط بین نخبگان و دانشگاهیان جهان اسلام به بینالمللی سازی پیادهروی اربعین کمک کنند که این یک حلقه مفقوده این مراسم است.
وی افزود: یکی دیگر از کارهایی که دانشگاهیان می میتوانند در مراسم پیادهروی اربعین انجام دهند؛ این است که ارتباط خود را با دیگر نخبگان و دانشگاهیان حفظ و تداوم بخشند: همچنین میتوانند در کشورهای خود نشستها و همایشهای مرتبط با اربعین برگزار کنند.
معاون امور بینالملل بعثه مقام معظم رهبری عنوان کرد: دانشگاهی میتوانند در مراسم پیادهروی اربعین انجمنهای بینالمللی مختلفی همانند انجمن نویسندگان محب حسین، انجمن پزشکان محب حسین و... را تشکیل دهند که امروزه در دنیا از ظرفیتهای انجمنهای مردمی و دانشگاهی استفادههای زیادی میشود.
حسینی خاطرنشان کرد: مراسم پیادهروی اربعین از لحاظ جمعیت گسترش زیادی یافته است که این افزایش جمعیت نیازمند کیفیسازی است؛ از همین رو نیاز است ادبیاتی متناسب با اربعین تولید شود برای تولید این ادبیات باید بر مفاهیم امام حسین(ع) کار شود که این مفاهیم جز مفاهیم قرآن و انسانیت نیست.
وی تصریح کرد: باید افکار و اندیشههای امام حسین(ع) در دانشگاهها، سینما، کنفرانسها، نشستها گسترش پیدا کنند. دانشگاهها در حوزه بینالمللی سازی اربعین بسیار مؤثر هستند؛ دانشگاهیان نیز در سراسر دنیا به عنوان یک مرجع شناخته میشوند که این مرجع در پیادهروی اربعین میتواند سیل عظیمی از دانشگاهیان و نخبگان را همراه با این مراسم سازد.
معاون امور بینالملل بعثه مقام معظم رهبری اذعان کرد: بینالمللی سازی مراسم پیادهروی اربعین دستاوردهای مهمی از جمله از بین بردن ایران هراسی و شیعه هراسی حاکم در دنیا کمک کند.
انتهای پیام/۴۰۸۴/
انتهای پیام/