برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان جدید الورود با عنوان طرح« آفتاب مهر»
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بوشهر، رئیس واحد بوشهر در ابتدای سخنان خود، تاریخچه و سابقه تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی را بیان کرد و گفت : دانشگاه آزاد اسلامی موجب ایجاد عدالت علمی و منشأ خدمات شایانی در کشور شده و امروزه به دنبال ارتقای کیفی در همه ابعاد و زمینهها است.
دکتر یوسف قیصری، شکل گیری واحد بوشهر را یادآور شد و گفت : دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر سال 1364 با تلاش مسئولان محلی و با 2 رشته کاردانی تأسیس و راه اندازی شد.
قیصری با تأکید برنقش چشمگیر واحد بوشهر و غیر قابل انکار بودن آن در استان تصریح کرد: امسال ، بعد از گذشت حدود سی سال از فعالیت آموزشی و پژوهشی این واحد دانشگاهی که به عنوان قدیمی ترین و بزرگترین مرکز آموزش عالی استان نیز هست، با داشتن بیش از 50 رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی، 42 رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد، 9 تحصیلی رشته در مقطع دکترای تخصصی، 4 دانشکده مصوب، 185 نفر عضو هیأت علمی تمام وقت، 230 نفر استاد حق التدریس، 250 نفرکارمند متعهد و مجرب، امکانات و تجهیزات کامل کارگاهی و آزمایشگاهی، امکانات و وسایل ورزشی و رفاهی مناسب و تخصصی اولین انتخاب طالبان علم و تشنگان معرفت به شمار میرود.
رئیس واحد بوشهر مقدم دانشجویان دانشجویان جدیدالورود را دانشگاه گرامی داشت و اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر همواره با بهره مندی از جایگاه شایسته در عرصه جنبش نرم افزاری و تولید علم، رشد چشمگیر مقالات علمی استادان و دانشجویان، توسعه رشته های کاربردی تحصیلی، جایگاه ویژه و مهمی در استان داراست.
دبیر هیأت امنای استان بوشهر، دنیای امروز را به میدان رقابت تشبیه کرد و گفت: یادگیری علمی برای میدان های رقابتی دانشوری و جذب اطلاعات و پردازش آن، نیاز به طراحی و همچنین برنامه ریزی بهینه و کارآمد دارد که این مهم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با مطالعات و ایجاد زیرساخت های مناسب پایه ریزی و بنا شده است.
قیصری شناختن دغدغه های مردم و نیازهای اساسی جامعه را از رویکردهای مهم مدیریتی دکتر میرزاده برشمرد و گفت: شاید تا دو دهه اخیر یکی از دغدغه های اساسی دانش آموزان و والدین آنها، راه یافتن به دانشگاه و نشستن بر کرسی تحصیل در مراکز آموزش عالی بود که امروز با اتخاذ تصمیمات و به موازات آن اقدامات اساسی و ارزنده و با درایت و تدبیر دکتر میرزاده ریاست عالیه دانشگاه و معاونان و مشاوران وی، دانشگاه آزاد اسلامی در راستای توسعه کمی و کیفی آموزش عالی متناسب با نیاز کشور و جوانان این دغدغه تا حدود زیادی کمتر شده و راهکارهای موجود و برای تعداد صندلی های دانشگاه ها با میزان متقاضیان در بدو امر، این نگرانی را از منظر راه یافتن به دانشگاه در نظر داشن آموزان و والدین آنها به حداقل رساند.
وی ادامه داد: افزایش و گسترش ظرفیت تحصیلات تکمیلی باعث رفع مشکل و تنگنای موجود پیش روی جوانان و فارغ التحصیلان است و عرصه های علم آموزی برای جوانان مستعد و پویا جامعه اسلامی ایران فراهم شده و با ممانعت از فرار مغزها و جلوگیری از خروج نخبگان و متخصصین از کشور شده و این سرمایه های عظیم را برای توسعه و آبادانی کشور بعنوان ذخایر علمی حفظ کرده و برای تربیت نسل علمی آینده از آن بهره گیری کنیم.
قیصری با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص تداوم سرعت در حرکت علمی، تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی این توصیه زرین را سرلوحه کار خود قرار داده و با بهره مندی از افراد دلسوز، علاقه مند و عالم در دانشگاه ها ، ضمن حفظ روند روبه رشد خود در جنبه های علمی ، آموزشی ،پژوهشی و.... بدعت گذار حالت جهشی در این حرکت انقلابی و اساسی بوجود آورده است.
معاون دانشجویی فرهنگی واحد بوشهر نیز گفت: جایگاه علم در هر جامعهای نشانگر رشد فکری و فرهنگی مردم آن سرزمین است و توجه به علم و دانش از دیدگاه فرهنگ اسلامی چنان روشن است که نیازی به توضیح آن نیست.
دکتر داوود یحیایی با توجه به مهمترین و تأثیرگذارترین نهاد متولی هدایت و رشد علمی و اخلاقی جوانان پژوهشگر و نخبه کشور افزود: باشگاه پژوهشگران جوان به عنوان یکی از بازوهای پژوهشی و فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی است.
یحیایی با تأکید بر حضور دانشجویان فعال و نخبه در این باشگاه تصریح کرد: باشگاه پژوهشگران واحد بوشهر با اجرایی کردن شعار "کیفیگرایی و بومی کردن علم توسط استعدادهای درخشان " همّت گذاشته اراده استفاده از تولید علم و فنآوری ایرانی را به اراده ملی تبدیل کند.
وی با تأکید بر درخشش دانشجویان در عرصه های ورزشی بیان کرد: جوانان برومند و ورزشکار این واحد دانشگاهی در عرصه های ورزشی پیروزی ها و موفقیت های مداوم به دست آورده و با درخشش همیشگی خود برای این استان زرخیز و تک تک مردم کوله باری از افتخارات و مباهات به ارمغان آوردهاند.
وی فعالیتهای فرهنگی و پژوهشی نیز گریزی زده و خاطرنشان کرد : درخشش قاریان و حافظان قرآن کریم در مسابقات قرآن و عترت ، رشد چشمگیر مقالات isi استادان در نشریات معتبر بین المللی و حضور آنها در جامعه آکادمیک تنها ذره ای از دریای بی کران دستاوردهای واحد بوشهر است.
انتهای پیام/