دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 تير 1397 - 05:36
خلیل آبادی در گفت‌و‌گو با آنا:

بازآفرینی شهری نباید هویت محلات را از بین ببرد

رئیس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه در بازآفرینی شهری نباید هویت محلات را از بین ببریم، گفت: با پیوست‌های اجتماعی تهیه شده زیر نظر متخصصان علوم اجتماعی می‌توان هم ساختمان‌ها را باز پیرایی کرد و هم هویت محلات را حفظ کرد.
کد خبر : 288919

حسن خلیل آبادی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا با بیان اینکه طرح بازآفرینی شهری یکی از نیازهای اصلی جامعه است، عنوان کرد: با توجه به حوادثی که کشور ما را تهدید می‌کند مثل زلزله و سایر حوادث طبیعی ما ناچاریم شهرها و روستاهای خود را بازسازی و بهسازی کنیم.


وی با بیان اینکه محلات دارای بافت فرسوده باید مورد توجه قرار گیرند، گفت: در تهران جمعیت زیادی ساکن هستند و نیمی از پایتخت‌نشینان در بافت فرسوده زندگی می‌کنند در حالی که همان بافت‌های غیر فرسوده هم ناپایدار هستند و به صورت 100 درصد ایمن نیستند.


رئیس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: تنها یک بخش از ساخت‌وسازها در تهران ایمن است اما اکثرا ساخت‌و‌سازها ناایمن هستند.اما بحث مهم در این زمینه این است که همراه با بازآفرینی بافت‌های فرسوده نباید هویت‌های محلی را از بین ببریم.


رئیس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در این راستا لازم است تا از نظر کارشناسان استفاده کنیم، افزود: اشخاص متخصص در حوزه جامعه شناسی و روان شناسی اجتماعی باید دعوت شوند و با برگزاری جلسات این طرح با پیوست‌های اجتماعی آغاز شود.


خلیل‌آبادی با بیان اینکه در برخی از محلات تهران وقتی بافت‌های فرسوده احیا شده، هویت محل هم دچار تغییر شده است، عنوان کرد: در برخی از محلات ساکنان کوچ یا مهاجرت کرده‌اند، اما با پیوست‌های اجتماعی تهیه شده زیر نظر متخصصان علوم اجتماعی می‌توان هم ساختمان‌ها را باز پیرایی کرد و هم هویت محلات را حفظ کرد.


رئیس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای اسلامی شهر تهران درباره حضور بخش خصوصی در راستای اجرای این طرح توضیح داد: بخش خصوصی نگاهش معطوف به سود و درآمد است و اگر در این طرح توجیه اقتصادی وجود داشته باشد حتما به میدان می‌آید.



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب