جهانگیری: آمریکاییها فریب اطلاعات غلط را خوردند
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، اسحاق جهانگیری عصر امروز در همایش ملی روز روستا و عشایر در بیرجند، حل مشکلات عشایر را جزو مسائل جدی و تعیینکننده کشور دانست و اظهار داشت: باید به روستاها برسیم چراکه روستاها جاذبههای طبیعی و گردشگری زیادی دارد و میتوانیم با کمک روستاها اقتصاد کشور را به خودکفایی نزدیک کنیم.
وی بر لزوم توجه ویژه به روستاها و مناطق عشایری تأکید کرد و بیان داشت: بار سنگین حفاظت و حراست از امنیت غذایی بر عهده روستائیان و عشایر است و این گروه هستند که بار بسیار بزرگی از تولیدات کشاورزی کشور را به دوش میکشند.
معاون اول رئیسجمهور با اعلام اینکه در حال حاضر ۱۲۲ میلیون تن محصولات در روستاهای کشور تولید میشود، تبیین کرد: در ابتدای دولت تراز تجاری بخش کشاورزی هشت میلیارد دلار منفی بود که این رقم سالبهسال کم شده است.
جهانگیری هدف از انقلاب را اجرای عدالت دانست و با بیان اینکه اگر از عدالت صرفنظر کنیم از حیات انسانی نیز صرفنظر کردهایم، اضافه کرد: امام (ره) دنبال عدالت بود و یکی از جنبههای عدالت رسیدگی به مناطق محروم و روستاهای کشور است.
وی خاطرنشان کرد: کارهایی که در کشور انجام شده کارهای بزرگی است اما گاهی حرفهای مهم را تکرار نمیکنیم و یا میگوییم شاعری است!
تدبیر دولت در بی منابعی اقتصاد!
معاون اول رئیسجمهور به خدمات دولت یازدهم و دوازدهم اشاره و اعلام کرد: در ابتدای دولت ۱۴ هزار روستای کشور گازدار بوده که اکنون به ۳۰ هزار روستا رسیده و این بدان معناست که در این بی منابعی اقتصادی تدبیر کردیم چگونه گازرسانی را انجام دهیم!
جهانگیری اقدامات انجامشده در روستاهای کشور را بینظیر دانست و بیان داشت: کارهای دولت در این مدت بیسابقه بوده و این در حالی است که از شش سال فعالیت دولت چهار سال آن را در تحریم بودهایم.
وی با بیان اینکه بعضیاوقات آنقدر فضای کشور را برخی از مسئولان مسموم میکنند که کسی که قصد بیان اقدامات انجام شده را دارد منصرف میشود، تبیین کرد: در قبل از دولت میزان آبرسانی روستایی سالانه ۲۶۳ روستا بود که در این دولت این رقم به یک هزار و ۶۰۳ روستا در سال رسیده است.
معاون اول رئیسجمهور خاطرنشان کرد: اقداماتی که در بخش آبوخاک اجرا شده در تاریخ ایران بیسابقه است و تمام سدهایی که برای مناطق مرزی کشور از ابتدای انقلاب نیمهکاره مانده بود با اعتبار ۳۰ هزارمیلیاردی تکمیل شد.
جهانگیری از ایجاد ۲۰۰ هزار شغل در روستاها خبر داد و گفت: کشور در شرایط خطیری قرار دارد اما در دل این شرایط بنبست وجود ندارد و نباید مأیوس شویم چراکه از دل این وضعیت بهترین شرایط برای جمهوری اسلامی به وجود میآید.
وی با اعلام اینکه جمهوری اسلامی کانون ثبات منطقه است، تصریح کرد: آمریکاییها با برنامه آمدند اما فریب اطلاعات غلط را خوردند و باور کردند انقلاب با تحریم جدید از بین میرود و بر این باور بودند با این تحریم اقتصاد ایران به فروپاشی رسیده و مردم به خیابانها کشیده میشوند.
معاون اول رئیسجمهور با تأکید بر اینکه مردم و مسئولان نباید تحت تأثیر فضای منفی که میخواهد روحیه را خُرد کند، قرار گیرند، اضافه کرد: گرچه به اقتصاد ایران شوک وارد شد و باعث تلاطم شد اما تورم روند کاهنده پیشگرفته و رشد اقتصادی افزایشیافته و نرخ ارز به ثبات رسیده است.
جهانگیری برهم زدن قیمتها را یکی از مهمترین برنامههای دشمن در شاخصهای اقتصادی ذکر کرد و افزود: در بهار امسال ۳۲۰ هزار شغل و در تابستان ۸۶۳ هزار شغل جدید ایجاد کردیم که نشاندهنده اقتصاد مستحکم است.
وی با اشاره به کاهش یا افزایش صادرات و واردات کالا در کشور، تبیین کرد: واردات کالا در شش ماه نخست امسال ۲۰ درصد کاهش داشته و صادرات مشابه سال گذشته است اما از نظر وزنی ۲۲ درصد صادرات کالای کشور افزایش یافت.
معاون اول رئیسجمهور به روند رو به رشد اقتصاد کشور اشاره و مطرح کرد: آمریکا بعد از بانک و نفت به دنبال سیستم حملونقل کشور بود و به انواع روشها کشتیها را تحریم کردند این در حالی است که ما بزرگترین خرید کشتی را در چند ماه اول تحریم انجام دادیم.
جهانگیری مطرح کرد: مردم ایران پای نظام و کشورشان ایستادهاند لذا امید است به سمتی پیش برویم که در اقتصاد کشور به شرایط بهتری برسیم.
برداشتهشده برچسب محرومیت از پیشانی خراسان جنوبی/ لزوم احیای آثار تاریخی
وی با تأکید بر اینکه باید برچسب محرومیت را از پیشانی استان خراسان جنوبی برداریم که این مهم با برنامههای توسعهای محقق میشود، تصریح کرد: این استان به دلیل موقعیت و شرایط ویژه و سابقه تمدنی در کشور نقش مهم و تعیینکنندهای دارد.
معاون اول رئیسجمهور با اشاره به اینکه ۴۰ درصد جمعیت خراسان جنوبی را روستائیان تشکیل میدهند، بیان داشت: برای مجتمع آبرسانی از ظرفیت ماده ۵۶ و سایر ظرفیتها استفاده میشود که دغدغه آبرسانی به روستاها رفع شود.
جهانگیری با بیان اینکه ما مسئولان موظف به منتقل کردن گذشته پرافتخار کشور به نسلهای آینده هستیم، عنوان کرد: باید همه با هم تلاش کنیم زمینههای توسعه استان فراهم شود و مشکلات را به حداقل برسانیم.
وی خواستار احیای آثار تاریخی خراسان جنوبی شد و مطرح کرد: این استان دارای ظرفیتهای بالقوهای است که در توسعه آن بسیار تأثیرگذار است که یکی از نمونههای آن بازدید هفت هزار توریست خارجی از روستای ماخونیک خراسان جنوبی است روستایی که شاید مردم ایران حتی اسم این روستا را نشنیده باشند.
انتهای پیام/4129/
انتهای پیام/