دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 مهر 1398 - 21:12
رئیس دبیرخانه ستاد مناسب‌سازی کشور:

مکان‌های مناسب‌سازی شده احصا می‌شوند/ ایمن و مناسب‌سازی 120نقطه در کشور در دستور کار قرار گرفت

رئیس دبیرخانه ستاد مناسب‌سازی کشور با بیان این‌که ۱۲۰ نقطه در کشور ایمن‌سازی و مناسب‌سازی می‌شود، گفت: سامانه‌ای برای ثبت مصوبات مناسب‌سازی کشور راه‌اندازی می‌شود تا بتوانیم میزان مکان‌ها و معابر مناسب‌سازی شده را احصا کنیم.
کد خبر : 428986
17881.jpg

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سازمان بهزیستی، محسنی بندپی در دومین جلسه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب‌سازی استان تهران اظهار کرد: در کنوانسیون رعایت حقوق معلولان و قانون جامع حمایت از معلولان مناسب‌سازی عنوان شده است تا با مناسب‌سازی، تردد پذیری آسان و ورود به اجتماع، معلولان خود را وابسته دیگران نبینند.


وی افزود: به عنوان یک کار اخلاقی و خداپسند باید مناسب‌سازی صورت بگیرد تا توانمندی معلولان به منصه ظهور برسد ادامه داد: به‌صورت پایلوت(آزمایشی) مناسب‌سازی برخی مدارس دولتی در استان تهران از منابع ارزش افزوده دهیاری‌ها انجام شود.


استاندار تهران خاطرنشان کرد: جلسه بعدی مناسب‌سازی معابر در آذرماه سال جاری در راستای پیگیری به اجرا درآمدن مصوبات جلسه‌های قبل و برنامه‌ریزی برای ارتقای این موضوع در استانداری تهران برگزار می‌شود.


اهدای نشان مناسب سازی به مالکان 


رئیس دبیرخانه ستاد پیگیری و هماهنگی مناسب‌سازی بهزیستی کشور هم در این جلسه گفت: به مالکانی که ساختمان‌های خود را مناسب‌سازی کرده‌اند نشان مناسب‌سازی اهدا می‌شود.


ابراهیم کاظمی مومن سرایی با بیان این‌که ۱۲۰ نقطه در کشور ایمن سازی و مناسب‌سازی می‌شود، افزود: مراکز خرید، مجتمع‌های خدماتی بین راهی ساختمان‌ها، معابر، مدارس و ... در استان تهران باید مناسب‌سازی شوند.


وی ادامه داد: سامانه‌ای برای ثبت مصوبات مناسب‌سازی کشور راه‌اندازی می‌شود تا بتوانیم میزان مکان‌ها و معابر مناسب سازی شده را احصا کنیم.


کاظمی مومن سرایی گفت: سامانه‌ای با عنوان معبر برای بررسی و شناسایی مشکلات موجود در خصوص مناسب سازی در کشور راه اندازی شده است.


مصوبات جلسه مناسب‌سازی استان تهران


معاون امور عمرانی استاندار تهران نیز در این نشست با اشاره به مصوبات جلسه و با بیان این‌که مصوب شد که لیست اماکن ورزشی استان ارائه و مناسب‌سازی آن انجام شود بیان کرد: شهرداری تهران موظف شد تا نسبت به ارائه لیست ساختمان‌ها، معابر و بوستان‌ها تا پایان سال جاری اقدام کند.


محمد تقی‌زاده ارائه لیست مناسب سازی‌هایی که از سوی شهرداری در سطح مناطق ۲۲ گانه انجام شده و مشخص شدن فضاهایی که نیازمند مناسب سازی است از سوی سازمان نوسازی مدارس ظرف مدت دو ماه را از دیگر مصوبات این نشست ذکر کرد.


وی گفت: مصوب شد که کمیته‌ای مرکب از دفتر فنی استانداری، بهزیستی و اداره کل ورزش و جوانان برای نظارت و پیگیری مناسب‌سازی این اماکن تشکیل شود.


تقی‌زاده افزود: اداره کل ورزش و جوانان استان تهران نیز مکلف شد تا ظرف دو روز ساختمان‌هایی را که نیاز به مناسب‌سازی دارند شناسایی و به سازمان نوسازی اعلام کند و هم‌چنین دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به این‌که ۳۵ تا ۴۰ درصد از ساختمان‌هایش مناسب‌سازی نشده‌اند، نسبت به برنامه مناسب‌سازی آن‌ها ظرف مدت یک‌ماه اقدامات لازم را انجام دهد.


وی از برگزاری منظم جلسه مناسب‌سازی به‌صورت فصلی در سطح ستاد مناسب‌سازی  استان و در سطح شهرستان‌ها با ریاست فرماندارها خبر داد و ادامه داد: چک لیست مناسب‌سازی باید در شهرداری‌های استان عملیاتی و اجرا شود.


تقی‌زاده ادامه داد: کلاس‌های دانش‌آموزان معلول در طبقه همکف برگزار شود تا مدرسه مناسب‌سازی شود، کلیه پروژه های عمرانی با تأکید بر ابنیه در سطح استان با رعایت مناسب‌سازی و الزامات مربوط به آن انجام شود و در صدور پایان کار از سوی شهرداری‌ها با رعایت الزامات مناسب سازی صادر شود.


وی گفت: استفاده از ظرفیت‌های ارزش افزوده در سطح دهیاری‌ها و شهرداری‌های استان و تخصیص آن برای امر مناسب سازی در دستور کار قرار بگیرد و فرمانداری‌ها، بخشداری‌ها و استانداری‌ها نیز مکلف شوند ساختمان‌های خود را تا پایان سال مناسب سازی کنند تا بابی برای دستگاه‌های دولتی و خصوصی شود.


انتهای پیام/4046/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب