دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 مهر 1394 - 13:21

شیرزاد: نمایندگان چرا می‌خواهند قانون شوراها را در هر دوره تغییر بدهند؟

عضو جبهه اصلاح‌طلبان در ارزیابی تصمیم مجلس شورای اسلامی برای کاهش تعداد اعضای شورای شهر تهران با طرح این سؤل که چرا نمایندگان مجلس می‌خواهند هر دوره قانون را تغییر بدهند؟ گفت: این تصمیم، قطعا حرکت سیاسی و برنامه‌ریزی‌شده‌ای است.
کد خبر : 42855

احمد شیرزاد نماینده مجلس ششم، در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، درباره مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی مبنی بر کاهش تعداد اعضای شورای‌ شهر تهران گفت: به نظر من، اقدام خوب و جالبی نیست و باید دید طراحان این‌ تصمیم بر چه اساس و منطقی دست به چنین اقدامی زدند.


وی با بیان اینکه اگر تعداد اعضای شورای‌شهر کمتر شود حضور مردم در پای صندوق‌های رأی نیز کمتر به چشم‌ می‌آید، افزود: من فکر می‌کنم تعدادی که این دوره فعالیت داشتند، خیلی خوب بود و شاهد بودیم که مشارکت مردم نیز بیشتر از دوره‌های قبل به چشم می‌آمد.


این نماینده پیشین مجلس با بیان اینکه نمایندگان مجلس دوره هشتم تصمیم بر افزایش تعداد اعضای شورای شهر گرفتند، اظهار کرد: معلوم نیست چرا در این دوره نمایندگان تصمیم‌گرفتند که تعداد اعضای شورای شهر کاهش یابد. نمایندگان مجلس چرا می‌خواهند هر دوره قانون را تغییر بدهند؟ به جای اینکه به فکر افزایش و ارتقای شورای‌ شهر باشند می‌خواهند ایده‌های خود را به هر قیمتی که شده است جا بدهند.


شیرزاد در پاسخ به این سؤال که آیا کاهش افراد در شورای‌ شهر حرکت سیاسی است؟ گفت: قطعا حرکت سیاسی و برنامه‌ریزی شده‌ای است و باید دید که آیا این افراد موفق می‌شوند یا خیر؟


نمایندگان مجلس چرا می‌خواهند هر دوره قانون را تغییر بدهند؟ به جای اینکه به فکر افزایش و ارتقای شورای‌ شهر باشند می‌خواهند ایده‌های بی‌اساس خود را به هر قیمتی که شده است جا بدهند

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب تصریح کرد: ما در یک دوره‌ای از شورای‌شهر شاهد بودیم که با برنامه‌ریزی خاص یک گروه کوچک توانستند رأی بیارودند. اگر تعداد نمایندگان کم باشد این انشقاق به‌وجود می‌آید و نیتجه خوبی نخواهد داشت.


نماینده اصفهان در دوره ششم مجلس تصریح کرد: این موضوع را هم اضافه کنم که شورای‌شهر بیشتر نهادی فرهنگی و اجتماعی به شمار می‌آید تا سیاسی، البته گروه‌های سیاسی و احزاب در آن فعالیت دارند اما باید با دید فرهنگی و اجتماعی شورای شهر را ببینند نه حزبی و سیاسی.


شیرزاد ادامه داد: تعداد بیشتر اعضای شورای‌ شهر به فرایند مردمسالاری بیشتر اهمیت می‌دهد. به این مطلب هم اشاره کنم در شهرهای بزرگی مثل تهران با توجه به این حجم کار و فعالیتی که دارد، در جایی مثل شورای شهر که برای خودش یک پارلمان شهری شده‌ است باید به فکر توسعه باشیم نه کوچک شدنش.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب