قلمقاش: تاکنون 25 دانشگاه برای انجام نقشه با سازمان زمینشناسی قرارداد امضا کردهاند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، جلیل قلمقاش با ابراز خرسندی از حضور در جمع فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: تاکنون 25 دانشگاه برای انجام نقشههای زمینشناسی با سازمان قرارداد امضا کردهاند، با دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تفاهمنامه داریم، قرارداد نداریم.
این مسئول با بیان اینکه دانشگاه از توانمندی علمی و انسانی بالایی برخوردار است، عنوان کرد: از سال گذشته سازمان زمینشناسی تلاش کرد تا از توانمندیهای دانشگاه در گرایشهای مختلف و به خصوص در گرایش علوم زمین همکاری بیشتر داشته باشد و از توان علمی و توان نیروی انسانی دانشگاه در راستای تأمین اهداف علوم زمین کشور بهرمند شویم.
معاون سازمان زمین شناسی کشور افزود: دانشگاه با توان علمی و انسانی و گسترش فوقالعادهای که در کشور دارد میتواند کمک بسیار زیادی در اجرای فعالیتهای علمی، اجرایی و عملیاتی داشته باشد.
قلمقاش اظهار کرد: تمام فعالیتهای عمرانی کشور باید با مشاوره و همکاری اعضاء هیات علمی و استادان زمین شناسی انجام شود، با توجه به این پتانسیل سازمان زمینشناسی بیش از پیش تمایل به همکاری و امضاء قرارداد و تفاهم نامه با دانشگاه و مراکز آموزش عالی را در برنامه دارد که خوشبختانه این طرح از طرف دانشگاه هم با استقبال خوبی مواجه شده است
در بخش دیگری از این جلسه معاون برنامه ریزی و اقتصاد دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان گفت: فرایندی که در سالهای اخیر در دانشگاهها توجه بیشتری به آن شده پژوهش، تولید علم و تبدیل علم به ثروت است.
محمدرضا نورا با بیان اینکه بحث تولید دانش و تبدیل علم به ثروت در دانشگاه کمتر مورد توجه قرار گرفته است و جای خالی آن در دانشگاهها به خوبی احساس میشود، افزود: تا کنون پژوهش در دانشگاه کمرنگ بود و بیشترین توجه به تربیت نیروی انسانی متخصص میشد و نتیجه آن حضور بهترین و کارآمدترین نیروهای متخصص در همهی سازمانها است که تربیت شدهی دانشگاههای داخل کشور میباشند و این یک افتخار برای نظام مقدس جمهوری اسلامی است
این مسئول خاطرنشان کرد: دانشگاه به تنهایی نمی تواند تولید علم داشته باشد دانشگاه زمانی می تواند به تولید علم بپردازد که ارتباط با مجریان کار داشته و مشکلات آن ها را دریافت کند سپس در مسیر مرتفع کردن این مشکلات اقداماتی را انجام دهد، هر کجا این ارتباط بیشتر بوده توانمندی دستگاه اجرایی و مجموعههای دانشگاه ها بیشتر خود را نشان داده است.
سپس معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان ضمن خیرمقدم اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان قابلیت ها و بسترهای لازم در جهت تعالی استان فراهم کرده است.
احمد مهربان افزود: دانشگاه به تنهایی نمی تواند متولی توسعه جامعه باشد و پیشرفت را تضمین کند برای رسیدن به این هدف باید تعامل و ارتباط با سازمان ها بیشتر باشد.
این مسئول خاطرنشان کرد: استان سیستان و بلوچستان استعدادها و پتانسیلهای خوبی را برای رونق اقتصاد کشور دارد به خصوص در زمینه معدن و دومین استان معدن خیز کشور است.
انتهای پیام/