تجهیزات تقلبی آزمایشگاهی موجود در بازار را به وزارت بهداشت گزارش کنید
به گزارش گروه اجتماعی آنا، دکتر سیامک سمیعی در مراسم افتتاحیه سومین کنگره فناوریهای نوین آزمایشگاهی با اعلام این خبر افزود: طی چند سال اخیر در حوزه اقتصاد آزمایشگاهها با فراز و نشیبهای زیادی رو به رو شدیم که در این جهت تلاشهایی برای تعیین قیمت تمام شده این خدمات صورت گرفته است.
وی اظهار کرد: همچنین طی سالهای اخیر با ورود تستهای جدید و فناوریهای نوین در حوزه آزمایشگاهی، موضوع مدیریت بهرهبرداری از آزمایشگاههای پزشکی بیش از گذشته مطرح شد که در این مسیر خوشبختانه آزمایشگاههای بخش خصوصی پیشرو بودهاند.
مدیر کل آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت با تاکید بر نظام یکپارچه مدیریت اطلاعات آزمایشگاهی، گفت: در حال حاضر کاربرد این اطلاعات در بخش پذیرش و جوابدهی بوده که بیشتر در حوزه بیمهها مورد توجه قرار میگیرد. این در حالی است که بایستی با تغییر نگاه در این حوزه از اطلاعات دریافتی از بیماران در آزمایشگاهها به عنوان یک ابزار مدیریتی برای پایش و ایمنی بیماران استفاده کرد که در اینجا ضرورت مدیریت اطلاعات با هدف تعامل این اطلاعات با وزارت بهداشت احساس میشود.
در ادامه، دکتر حسین وطنپور، مدیر کل دفتر فناوری سلامت وزارت بهداشت نیز گفت: از ۱۷۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور۴۴۳ شرکت مربوط به حوزه سلامت است که از این تعداد، تنها ۳۵ شرکت در حوزه آزمایشگاه به فعالیت مشغولند که میبایست، این میزان افزایش یابد.
وی با بیان اینکه میتوان به ازای هر طرح پژوهشی یک شرکت دانش بنیان تاسیس کرد، خاطرنشان کرد: سال گذشته ۱۸ میلیارد اعتبار در حوزه فناوری داشتیم که این رقم امسال به ۳۶ میلیارد افزایش یافته است و انتظار داریم، جامعه آزمایشگاهیان کشور با توجه به این افزایش اعتبار، مشارکت بیشتری در زمینه تاسیس شرکتهای دانش بنیان داشته باشد.
انتهای پیام/