دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 شهريور 1398 - 12:52
در هشتمین همایش ملی مهندسی برق مطرح شد؛

پذیرش 96 مقاله در هشتمین همایش ملی مهندسی برق/ سهم توسعه نیروگاه‌های برق در برنامه ششم توسعه ایران تا 5 هزار مگاوات

مسئولان در هشتمین همایش ملی مهندسی برق اهم مطالب خود را به پذیرش 96 مقاله و سهم ایجاد نیروگاه‌های برق در برنامه ششم توسعه ایران تا 5 هزار مگاوات اختصاص دادند.
کد خبر : 414668
IMG_1453.JPG

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مبارکه، پیش از ظهر امروز هشتمین همایش ملی مهندسی برق با حضور دانشجویان و استادان رشته برق و ارائه‌کنندگان مقالات در محل سالن همایش‌های دانشگاه آزاد اسلامی مبارکه ـ مجلسی برگزار شد.


محسن عشوریان دبیر اجرایی هشتمین همایش ملی مهندسی برق در این مراسم توضیحاتی را درباره نحوه پذیرش و تعداد مقالات ارائه‌شده به دبیرخانه کنفرانس داد و اظهار کرد: مقالات ارائه‌شده به کنفرانس امسال هم از لحاظ کیفی و هم از لحاظ کمی در مقایسه با سال‌های قبل از تنوع بیشتری برخوردار بود و از مجموع مقالات ارائه‌شده تعداد 96 مقاله پذیرفته شده است.


وی با قدردانی از مشارکت‌های علمی سایر دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان اصفهان عنوان کرد: واحدهای شاهین‌شهر و دولت‌آباد به‌صورت جدی با این کنفرانس همکاری علمی داشته‌اند و مقالاتی که از کیفیت بیشتری نسبت به سایر مقالات برخوردار باشند در مجلات علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی مبارکه ـ مجلسی به چاپ خواهند رسید.


محمد پرهام‌فر مهندس برق نیز در این مراسم با موضوع تغییرات اقلیمی و چالش‌های موجود در توسعه انرژی‌های خورشیدی سخنرانی کرد.


وی با اشاره به گرم‌شدن کره زمین  و تغییرات آب و هوایی بیان کرد: براساس آمار و اطلاعات در قرن گذشته کره زمین چهار درجه گرم‌تر شده و این تغییرات اثرات اجتماعی و فردی زیادی بر ساکنان کره زمین گذاشته است و این موضوع استفاده از انرژهای تجدیدپذیر را ضروری می‌کند.


این مهندس برق با توضیح روند افزایش این انرژی تا سال 2030 و دو برابر شدن مصرف برق تا سال 2050 به سهم ایجاد نیروگاه‌های برق در برنامه ششم توسعه ایران تا 5 هزار مگاوات اشاره کرد و به چالش‌ها و موانع احداث نیروگاه‌های خورشیدی و نرخ پایه خرید تضمینی برق پرداخت و توضیح داد: از فرصت‌های تغییر اقلیم برای ایران تبدیل به قطب بین‌المللی انرژی‌های پاک، جایگزینی انرژی‌های باد، امواج دریا، انرژی‌های خورشیدی و وابستگی نداشتن به اقتصاد نفتی است.


انتهای پیام/4078/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب