گوگل تبلیغات داروهای تأییدنشده را ممنوع میکند
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از انگجت، گوگل در راستای حفظ اعتبار از این پس اجازه تبلیغات داروها و روشهای درمانی تأییدنشده را نخواهد داد. بر اساس سیاستهای جدید بهداشتی و دارویی این کمپانی، تبلیغات برای روشهای درمانی فاقد پایه و اساس علمی یا زیست پزشکی ممنوع است که شامل اکثر روشهای درمانی سلولهای بنیادی و ژندرمانی میشود.
این تصمیم به دلیل افزایش سرسامآور بازاریابی آنلاین کلینیک سلولهای بنیادی برای تبلیغ در خصوص روشهای درمانی تأییدنشده گرفته شده است. تعداد کلینیکهایی که برای جذب مشتری در اینترنت تبلیغ میکنند بسیار زیاد شده است.
این کلینیکها ادعا میکنند که با سلولهای بنیادی میتوانند بیماریهای زیادی از آلزایمر گرفته تا درد مفاصل را درمان کنند. این روشهای درمانی تأییدنشده هستند و میتوانند سلامت فرد را به خطر بیندازند. سیاست جدید گوگل برای حذف تبلیغات داروهای تأییدنشده شامل موادی حاوی افدرا و گنادوتروپین جفتی انسان(مورد استفاده در کنترل وزن)، مکملهای گیاهی و رژیمی حامل عناصر خطرناک یا دارویی فعال میشود.
سیاستهای گوگل در خصوص ممنوعیت تبلیغ داروهای تأییدنشده بسته به کشور متفاوت است. این غول تکنولوژی با در نظر گرفتن تحقیقاتی که میتواند منجر به کشف درمانهای جدید شود، اجازه تبلیغ به تحقیقات بالینی را میدهد.
تبلیغات دیجیتال بسیار مؤثر است و میتواند به توسعه اینترنت باز برای مردم سراسر جهان کمک کند. اینترنت به میلیاردها نفر اجازه میدهد که جوابی برای سؤالات خود پیدا کنند یا ایدههای جدید و نوین کشف کنند. اکوسیستم تبلیغات دیجیتال تنها در صورتی میتواند مفید واقع شود که کاربران در آن احساس امنیت کنند و به آن اعتماد داشته باشند.
انتهای پیام/4021/پ
انتهای پیام/