تشیع، هویتی جز هویت تشکیلاتی ندارد/ مرگ انقلاب زمانی است که به بهانه وجود حاکمیت، احساس وظیفه خود را کنار بگذاریم
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، حجتالاسلام محمدمهدی صالحی معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در مراسم افتتاحیه چهارمین دوره نهمین طرح ضیافت رضوی در حرم مطهر امام رضا(ع) گفت: از مهمترین راهبردهای اهلبیت(ع) مبارزه با تحریف یا همان مبارزه فرهنگی بود، چراکه مخالفان درصدد برچیدن دین نبودند، بلکه تفسیر جدید از دین متناسب با منافع خودشان داشتند.
مبارزه فرهنگی بدون رویکرد تشکیلاتی حاصلی ندارد
وی با تأکید بر اینکه امروز هم راهی جز کار فرهنگی با رویکرد انقلابی نداریم، افزود: دومین راهبرد ائمه اطهار(ع) این بود که مبارزه فرهنگی را بهصورت تشکیلاتی و شبکهای انجام میدادند؛ ردپای تشکیلات و شبکهسازی از همان زمان پیامبر(ص) تا امام عسکری(ع) کاملا مشهود است و اصولاً تشیع، هویتی جز هویت تشکیلاتی نداشته و ندارد.
معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با بیان اینکه اگر این رویکرد نبود بااینهمه هجمه و ابزارهایی که درصدد منحل کردن تفکر اهلبیت(ع) بودند چیزی از تشیع نمیماند، تصریح کرد: کار تشکیلاتی یعنی مبارزه فرهنگی را با هدف مشترک، انسجام، پیوستگی و همافزایی پیش بردن. تشکیلات اهلبیت(ع) به حدی قوی بود که تنها ۴۰ روز پس از واقعه کربلا، اولین خونخواهی امام حسین(ع) در سیستان اتفاق افتاد.
حجتالاسلام صالحی با تأکید بر اینکه کار فرهنگی جز با کار شبکهایِ منتهی به همافزایی نتیجه نمیدهد، به نقش شبکههای مردمی در پیروزی انقلاب اسلامی اشاره و اظهار کرد: نگویید ساختارهای دولتی هستند و کار میکنند؛ تا مردم در صحنه نباشند دولت کارش را درست انجام نمیدهد. در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نیز همه مردم ایران پایکار نبودند، اما همان عده اندک چنان قدرتمندانه کار شبکهای داشتند که افکار عمومی اکثریت را جلب کردند.
وی ادامه داد: در شرایطی که با توجه به خفقان ساواک و فعالیت تشکیلاتی گسترده حزب توده، حتی مراجع تقلید انقلابی معتقد بودند نمیشود انقلاب کرد و شاه را بهتر از کمونیست ها(حزب توده) میدانستند، امام باور داشت اگر عناصر مؤمن انقلابی همافزایی کنند انقلاب به ثمر مینشیند و انقلاب را از حلقههای سه و پنج نفره شروع کرد.
مرگ انقلاب زمانی است که به بهانه وجود حاکمیت، احساس وظیفه خود را کنار بگذاریم
معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با اشاره به نمونه کارهای فرهنگی شبکهای در سیره رهبر معظم انقلاب و شهید بهشتی در پیش از انقلاب، گفت: در ۴۰ سال گذشته نیز کار تشکیلاتی انقلابی بوده که باوجود همه موانع و کاستیها مردم را پایکار نگهداشته است؛ امروز که شبکههای معاند در ابعاد متعدد مشغول سمپراکنی هستند، اگر دلسوزان انقلاب احساس وظیفه انقلابی خود را به بهانه وجود حاکمیت کنار بگذارند روز مرگ انقلاب خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه از همان ابتدا دو رویکرد مردم محوری و دولتمحوری نسبت به انقلاب اسلامی وجود داشته است، افزود: تاکید رهبر معظم انقلاب همواره بر انقلاب مردمی و اقتصاد مردمی بوده و اینکه مردم باید مشارکت داشته باشند. حتی اگر فردی انتخاب شود که نسبت به انقلاب، انحراف دارد بازهم خیرش بیش از فردی است که کارآمد است، اما پشتوانه رأی مردمی ندارد.
حجتالاسلام صالحی اضافه کرد: اینهمه نقدینگی موجود در جامعه باید در چرخه اقتصاد سالم به کمک مردم بیاید، اما در حال حاضر زیرساختها برای ورود مردم به اقتصاد کشور فراهم نیست.
جریان سلطه با کار جبههای پیش میرود
وی با بیان اینکه در طرح ضیافت رضوی، درصدد تمرین روشهای همافزایی برای اثرگذاری فرهنگی در جامعه هستیم، یادآور شد: البته این به معنای یکی شدن تشکلها نیست، بلکه بایستی جبههای کار کنیم؛ چنانکه جریان سلطه دارد با همین شیوه کارش را بهسرعت پیش میبرد و هنر، اقتصاد و سیاستش همه را به هم گرهزده بهگونهای که با هالیوود، بازار غذا، پوشاک و اسلحه میسازد.
معاون فرهنگی سیاسی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاهها ابراز کرد: راهبرد سوم ائمه اطهار(ع) در مبارزه فرهنگی که دال بر بیانیه گام دوم انقلاب است، امیدبخشی به جامعه است؛ اینکه رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم از امیدآفرینی میگویند، شعار نیست، چراکه ما در واقعیت پیروز هستیم اما نتوانستهایم این واقعیتها را درست به مردم نشان دهیم.
حجتالاسلام صالحی خاطرنشان کرد: ما در مدیریت رسانه و اذهان مردم، آسیبپذیر هستیم، بهگونهای که دشمن توانسته با کار رسانهای خود اذهان را مدیریت کرده و در ادراک مردم از واقعیتها اثرگذار باشد.
وی با اشاره به فرونشاندن پهپاد آمریکایی توسط ایران گفت: در تقابل با دشمن تاکنون این حد از پیچیدگی نظامی را شاهد نبودهایم؛ ضمن اینکه در این واقعه افتخارآفرین، فقط پهپاد ساقط نشد بلکه محاسبات سیاسی دنیا تغییر پیدا کرد، بهگونهای که حتی همراهان ایران مانند چین و روسیه پیام دادند که روابط ما با ایران مستحکمتر از گذشته خواهد بود.
معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در پایان به برخی دستاوردهای کشور در حوزه علمی بهویژه نانو فناوری اشاره و تصریح کرد: نانو علمی برخاسته از انقلاب اسلامی است که بدون ورود به بازیهای سیاسی پیش رفت و اکنون ما جزء ۴ کشور اول جهان در علم نانو هستیم و کشورهای رتبهدار در علم نانو برخی کالاهای ما را پیشخرید کردهاند.
وی با اشاره به اینکه تا سال ۱۴۰۴ تولیدات ما در این عرصه به یک میلیارد دلار میرسد، افزود: آمریکا با یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون هزینه به فناوری نانو دستیافته، درحالیکه ایران تنها با صرف ۱۴ میلیون دلار؛ ضمن اینکه فناوری نانو در ایران فقط محدود به دانشگاه نیست و در شبکههای دانشآموزی نیز رشد قابل توجهی داشته است.
انتهای پیام/4115/
انتهای پیام/