دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 مرداد 1398 - 07:55
شهیدی در گفتگو با آنا:

جذب دانشجو ‌در پردیس خودگردان به منزله فروش مدرک به قشر مرفه است

دبیر شورای صنفی دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف گفت: پذیرش دانشجویان با توجه به سیاست پولی‌سازی آموزش به منزله فروش مدرک به طبقه مرفه جامعه و تبعیض مالی در توزیع منابع علمی و آموزشی است.
کد خبر : 409679
C4A65FCB-FF30-42B8-B8B4-59FFEE539C1A.jpeg

محمد شهیدی در گفتگو با خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: در راستای سیاست پولی‌سازی آموزش و تأمین نیازهای مالی، دانشگاه صنعتی شریف برخلاف روند دو سال گذشته، اقدام به پذیرش دانشجوی نوبت دوم (پردیس) در ۴ رشته کرده‌ است. این در حالی است که با تلاش فراوان دانشجویان و اساتید دلسوز، پذیرش پردیس خودگردان در دو سال گذشته الغا شده‌ بود.


وی ادامه داد: پذیرش این دانشجویان به منزله فروش مدرک به طبقه مرفه جامعه و تبعیض مالی در توزیع منابع علمی و آموزشی است و به دلایل مختلف از جمله حفظ ارزش برند و اعتبار دانشگاه صنعتی شریف، بعضی از دانشجویان دانشگاه به تصمیم فعلی مبنی بر راه‌اندازی دوباره پردیس مخالف هستند.


دبیر شورای صنفی دانشگاه صنعتی شریف افزود: روند پولی‌سازی آموزش در دانشگاه‌های کشور با سرعت بالایی در حال رخ‌دادن است و این زنگ خطری برای تمام دانشجویان کشور که دغدغه کاهش اختلاف طبقاتی و جلوگیری از تبعیض و بی‌عدالتی در دستگاه‌های دولتی و موسسات آموزشی را دارند، محسوب می‌شود.


وی تصریح کرد: جذب دانشجویان پردیس در دانشگاه شریف در حالی اتفاق می‌افتد که بنا بر اطلاعات منتشرشده تمام شهریه دریافتی از این دانشجویان در حدود ۲ درصد از بودجه سالانه اسمی دانشگاه صنعتی شریف است.


این فعال دانشجویی اظهار کرد: آیا جذب ۲ درصد بودجه بیشتر برای دانشگاه ارزشمندتر از تخریب اعتبار و برند شریف است، آیا دید بلندمدت برای حفظ و اعتلای جایگاه کشوری و جهانی دانشگاه بین مدیران دانشگاه صنعتی شریف وجود ندارد.


وی افزود: متاسفانه مسئولان دانشگاه قصد دارند در مسیر کالایی‌سازی آموزش بیش از پیش جلو بروند و در سال‌های آینده ممکن است درصد پذیرش دانشجویان پردیس در دانشگاه از درصد دانشجویان عادی بیشتر شود.


شهیدی در پایان گفت: این روند کاملاً در تضاد با قانون اساسی و خواسته دانشجویان است.


انتهای پیام/۴۱۰۸/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب