دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 مرداد 1398 - 14:27
رئیس فدراسیون تیراندازی:

هم ممنوع‌الخروج و هم ممنوع‌المعامله هستیم/ هزینه‌های پسرم را خودم پرداخت کردم

رئیس فدراسیون تیراندازی گفت: به دلیل مشکلاتی که از طرف اداره مالیات برای ما ایجاد شد ممنوع‌الخروج و ممنوع‌المعامله هستیم.
کد خبر : 409165

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، علی دادگر رئیس فدراسیون تیراندازی در نشست خبری گفت: فدراسیون تیراندازی و همکاران ما در آستانه یک آزمون بزرگ به نام کسب سهمیه المپیک هستند. تمام تلاش ما این است که در این سه ماه باقی مانده با کمک همکاران و تلاش مربیان و ورزشکاران سهمیه‌ها را افزایش دهیم، بعد از کسب سهمیه کار ما آغاز می‌شود که به صورت گلخانه‌ای ورزشکاران را حفظ کنیم تا بتوانیم در المپیک به مدال برسیم.


وی در مورد بدهی‌های فدراسیون و عدم شفاف سازی آن گفت: در رابطه با بدهی فدراسیون تیراندازی، روزی که فدراسیون را گرفتم به استناد خزانه‌دار، فدراسیون ۱۵ میلیارد بدهی داشت، بعد از استعلام ما، بدهی لازلو که ۸۰ هزار دلار بود به ریال نوشته شده بود، بنابراین این هم اضافه شد که نزدیک به ۱۷ میلیارد شد. در سال ۹۶ تصمیم گرفتیم نه تنها بدهی ایجاد نکنیم بلکه بدهی‌ها را هم با یک شیب ملایم پرداخت کنیم. ۸۰ هزار دلار به لازلو بدهی داشتیم، جلسه در آلمان با او برگزار کردیم و رضایتش را به دست آوردیم. ۶۰۰ میلیون به شرکت شرکت تجهیز دادیم. بدهی فدراسیون به کنفدراسیون آسیا، وزارت دفاع، آژانس‌های هوایی شرکت تجهیزات و همچنین فدراسیون جهانی را پرداخت کردیم. 


دادگر ادامه داد: در سال ۹۱ تا ۹۵ که اغلب درگیر آن هستند باید اظهارنامه مالیاتی پر می‌کردند و اگر این کار انجام می‌شد، فدراسیون‌ها از مالیات معافیت بودند اما اداره مالیات می‌گوید باید اظهارنامه رد می‌کردید، اما قبل از تصدی من در این فدراسیون اظهارنامه پر نشد. فدراسیون به اصل و جرایم به ۹/۵ میلیارد تومان بدهی محکوم شده است و حساب‌های ما  5 ماه مسدود است، اما از زمان تصدی من اظهارنامه مالیاتی پر کردیم و امیدوارم این مشکل برطرف شود.


دادگر  در پاسخ به سوال آنا درباره کسب سهمیه المپیک و مشکلاتی که در تهیه فشنگ دارند گفت: اولین چراغ سهمیه را فدراسیون تیراندازی روشن کرد و دومین سهمیه را حدادی به دست آورد، هیچ کدام از فدراسیون‌ها تاکنون سهمیه کسب نکردند اما فدراسیون تیراندازی پیشگام بوده است. فشنگ‌هایی که ما استفاده می‌کنیم یا تولیدات داخلی یا خارجی هستند. تولیدات داخلی در مسابقات برون مرزی به درد ما نمی‌خورد، ما باید به فشنگ‌های خارجی در اردوهای برون مرزی دسترسی پیدا کنیم، این مشکل برای من و فدراسیون نبوده و نیست، از گذشته وضعیت همین بوده است. در مورد ساچمه به هیچ عنوان مشکل نداریم. در رشته اهداف پروازی تیراندازان در داخل با فشنگ داخلی اما در خارج با فشنگ‌های خارجی تیر می‌زنند. متاسفانه فشنگ‌های داخلی مرغوب نیست. مشکل اصلی ما در خفیف است که فشنگ‌های داخلی به درد نمی‌خورد، اغلب نامرغوب هستند و داخل لوله تفنگ گیر می‌کند و تیراندازان دچار نوسان می‌شوند.


 وی افزود:  الان دغدغه روز فدراسیون‌ها  مسائل مالیاتی است. وزارت ورزش در پی نامه فدراسیون‌ها نامه ای به وزارت اقتصاد نوشت و خواهش کرد عملیات اجرایی در مورد فدراسیون‌ها متوقف شود. دژپسند هم اعلام کرد فدراسیون‌ها معاف از مالیات هستند و نسبت به توقف عملیات مالی دستور دادند اما زیرمجموعه‌ها توافقی عمل کردند و علی رغم پیگیری‌هایی که داشتیم حساب‌ها را باز نکردند و در حال حاضر هم ممنوع الخروج و  هم ممنوع المعامله هستیم.


دادگر در پاسخ به این سوال که  رشته های اهداف پروازی مربی ندارند و قرار است به مسابقات جهانی فنلاند اعزام شود با این شرایط سهمیه کسب می کند یا خیر، گفت: در مورد اهداف پروازی در دو رشته فعالیت می کنیم در رشته اسکیت مربی خاصی نداشتیم و به همین خاطر  یکی از ورزشکاران سابق را به عنوان سرپرست و مربی گذاشتیم. در مسافرت به ارمنستان یکی از بهترین مربیان دنیا را آوردیم و یک هفته با تیم ملی کار کرد و اثرات مثبتی را روی تیم گذاشت. طبق آخرین رکوردها وضعیت در تراپ خوب است اما باید تلاش بیشتری صورت بگیرد. 


وی در این مورد افزود: سیاست وزارت ورزش این است که از اعزام تیم و افراد غیرضروری اجتناب کنیم به همین دلیل بر اساس آخرین یافته‌ها و رکوردها نسبت به اعزام  تیراندازان اقدام می‌کنیم.


دادگر در مورد پشتوانه‌سازی برای تیراندازی گفت:  رکوردها و جایگاهی که در دو سال اخیر به دست آوردیم حاکی از این است که در تیم ملی تفنگ و تپانچه پشتوانه خوبی داشتیم. 


وی همچنین در مورد فروش زمین سلفچگان  که در مجمع این فدراسیون مطرح شده است، گفت:  در زمان فدراسیون قبلی چهار قطعه زمین در منطقه سلفچگان به منظور احداث کارخانه تولید سلاح  خریداری شد ولی در اجرا دچار مشکل شد و یکی از این موارد مخالفت وزارت دفاع بود،  الان این زمین بلا استفاده باقی مانده و  فدراسیون به دنبال تعیین و تکلیف آن است. در مجمع برخی موافق و برخی مخالف فروش بودند البته   تعداد موافقان بیشتر بودند و ما دنبال این بودیم که این زمین بلااستفاده فروخته شود و پولش به فدراسیون و هیئت‌ها برسد. قیمت این زمین هم 15 میلیارد تومان نیست  و حدود 7 میلیارد تومان برآورد شده است.


دادگر در مورد حضور پسرش در تیم ملی اسکیت گفت: چه کسی می‌داند رشته تحصیلی پسر من چیست است؟ چه کسی می داند چه رکوردی داشته و الان چه رکوردی دارد؟ پسرم از 16 سالگی به دانشگاه رفت و فوق لیسانس تربیت بدنی دارد. او ابتدا به فوتبال رفت اما موفق نبود و به همین خاطر پس از مدتی به تیراندازی آمد، با صداقت تمام می‌گویم که تمام هزینه‌های رسیدن او به تیم ملی را خودم پرداخت کردم و اسنادش در فدراسیون موجود است، در قطر بین 4 ورزشکار دوم شد. او فرزند ایران است و اگر تمرین بیشتری داشته باشد می تواند بهتر کار کند.


انتهای پیام/4051/4057/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب