تنوع زیاد مدارس در کشور به نظام تعلیم و تربیت آسیب میزند
به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سید جواد حسینی عصر امروز در حاشیه نشست تبیین سیاستها و تبیین برنامههای سال 98 وزارت آموزش و پرورش در جمع خبرنگاران گفت: آموزش و پرورش با گذشت زمان تحولاتی پیدا کرده که برخی از آنها خوب و برخی از آنها نیاز به آسیبشناسی دارد.
وی افزود: تنوع زیاد مدارس به نظام تعلیم و تربیت آسیب میزند زیرا در حال حاضر ما 24 نوع مدرسه داریم.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: طرح ساماندهی مدارس طراحی شده که در گام نخست قرار است این 24 نوع مدرسه کاهش پیدا کند و بر اساس آن، قواعد تعلیم و تربیت را در وزارتخانه کوچک کنیم و با این کار، این قواعد را بهصورت یکدستتری اجرا کنیم.
حسینی بیان کرد: در بسیاری از این مدارس امکان تعلیم و تربیت یکدست دانشآموزان نسبت به سایر مدارس کاهش مییابد.
وی به 56 مدرسه حیات طیبه اشاره کرد و افزود: هدف این مدارس این بود که یک مجموعه بزرگ برای دانشآموزان فراهم کند که امکان فعالیتهای اجتماعی و تربیتبدنی توأم با سلامت برای دانشآموزان ایجاد کند که توسعه این مدارس از یک روز پیش کلید خورده و اعتبارات تخصیص پیدا کرده است.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: اگر زمین یا ملکی متروکه متعلق به آموزش و پرورش باشد، برای منطقه تبدیل به احسن میشود. املاک آموزش و پرورش باید در خدمت نظام آموزش و پرورش قرار گیرد.
حسینی در مورد فعالیت مؤسسات مهاجرتی نیز گفت: مؤسساتی که بهصورت غیرقانونی در یک موضوع فعالیت میکنند، باید نوع مجوزشان مشخص شود، یعنی اینکه آیا مجوزشان را از آموزش و پرورش دریافت کردهاند یا سایر ارگانها. اگر این مجوز از سوی آموزش و پرورش داده شده باشد، طبیعی است که با آنها برخورد خواهد شد.
وی در ادامه افزود: 142 میلیون جلد کتاب با بیش از یک هزار عنوان چاپ شده و در حال ارسال به آموزش و پرورش استانها است و از اول تا 15 شهریور نیز به شهرستانها ارسال میشود و میتوان به جرئت گفت یک عنوان کتاب نیز در بین آنها وجود ندارد که نیاز دانشآموز بوده و تدوین نشده باشد.
اانتهای پیام/4087/
انتهای پیام/