استاد و شاگردی وجه تمایز آموزش در دانشگاه استاد فرشچیان است
به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محمدعلی رجبی صبح امروز در نشست خبری مراسم «روز باز» دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان در پردیس اصلی این دانشگاه گفت: ایران از یک حقیقیت واحد به شهرت جهانی رسیده است ولی متاسفانه امروزه هنر ایرانی به نقطه مطلوبی نرسیده است.
وی افزود: اکنون با راهاندازی این دانشگاه احیای هنرهای اصیل ایرانی پیشبینی میشود. روش استاد و شاگردی وجه تمایز دانشگاه استاد فرشچیان است و طی مراحل شاگردی تا استادی در این دانشگاه قابل گذراندن است. همه اعضای علمی این دانشگاه از اساتید خوش نام و صاحب سبک کشوری هستند.
عضو هیئت علمی دانشگاه استاد فرشچیان اظهار کرد: امید است که در مرحله نخست شاگردان لایقی برای این دانشگاه گزینش شود تا استادان قابلی نیز به عرصه هنر تقدیم شود. جذب حداکثری دانشجو در این دانشگاه مدنظر قرار نمیگیرد و اصل شایستگی و شاگردی در جوار اساتید مطرح میشود. تعبیر رشته دکترا پژوهش هنر غیرقابل قبول است، دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان در راستای احیای سنتهای هنری سبک اجازهنامه را در مقطع دکتری و پسادکتری حرکت خواهد کرد.
راهاندازی دانشگاه استاد فرشچیان آرزوی دیرینه هنرمندان بود
بهمن آزموده نیز در نشست خبری مراسم «روز باز» دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان در پردیس اصلی این دانشگاه بیان کرد: باید به اهتمام و جدیت راهاندازی این دانشگاه که آرزوی دیرینه هنرمندان بود، دستمریزاد گفت. حمایت و ایجاد انگیزه و هدایت دانشجویان به راه صحیح ارزش بسیار والایی دارد.
عضو هیئت علمی دانشگاه استاد فرشچیان افزود: تاسیس دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان شاهکاری است که باید تا چندین سال قدردان این اتفاق بود.
انتهای پیام/4115/4116/
انتهای پیام/