دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 تير 1398 - 19:36
وزیر بهداشت:

نمی‌توانیم از مرگ و میرهای ناشی از حوادث و سوانح غفلت کنیم

وزیر بهداشت گفت: نمی‌توانیم از مرگ و میرهای ناشی از حوادث و سوانح غفلت کنیم.
کد خبر : 405337
thum-6c111134fab89840ab42-index_295366.jpg

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وبدا، سعید نمکی در نشست بررسی سند ملی سلامت و امنیت ترافیک اظهار کرد: نمی‌توانیم از مرگ و میر ناشی از حوادث و سوانح در کنار بیماری‌های غیر واگیر غفلت کنیم و به دلیل آمار بالای جان باختن بر اثر پرفشاری خون، امسال با این اولویت اقدامات پیشگیرانه را در قالب طرح بسیج ملی کنترل فشارخون در کشور اجرا کردیم.
وی با بیان اینکه مراحل بعدی برای بیماران جدید فشارخون بالا باید با قدرت بیشتری ادامه یابد، افزود: در سال 96 در کشور 380 هزار مورد مرگ رخ داد که تلفات جاده‌ای و حوادث جاده‌ای نیز جزیی از آن است و 313 هزار مورد از آنها بیماری‌های غیرواگیر و 97 هزار مورد، مستقیما به دلیل ابتلا به پرفشاری خون بوده است.
هزینه‌های سنگین تحمیل شده به نظام اقتصادی در حوادث و سوانح
وزیر بهداشت ادامه داد: اگرچه رتبه و فاصله سوانح و حوادث جاده‌ای با حدود 16 تا 17 هزار مرگ با تلفات پرفشاری خون ممکن است زیاد باشد اما نباید فراموش کنیم که این تعداد مرگ، آنهایی است که در صحنه تصادفات ثبت می‌شود و معلولیت‌ها و از کار افتادگی‌های زیادی به ما تحمیل می‌شود که هزینه‌های سنگین زیادی به نظام اقتصادی وارد می‌کند.
نمکی یادآور شد: در نظرگرفتن نقش آموزش، ایمنی خودروها و جاده‌ها، پلیس راهور و انتقال مصدومان به مراکز درمانی در حوادث و سوانح بسیار مهم است که باید برای آنها برنامه‌ریزی داشته باشیم و امیدواریم که تهیه و تصویب سند ملی سلامت و امنیت ترافیک به عنوان یک کار بزرگ ملی و بین بخشی را به سرانجام برسانیم.
تهیه سند ملی سلامت و امنیت ترافیک با مشارکت همه دستگاه‌های درگیر، میسر می‌شود
وزیر بهداشت اظهار کرد: بهترین مدل برای تهیه این سند ملی، اقدامی است که برای تهیه سند نظام مراقبت‌های اجتماعی دانش آموزی یا نماد کردیم چون در آن سند، تمام دستگاه‌های مربوطه با مشارکت همدیگر، اقدام به تهیه یک سند ملی کردند و نقش هر دستگاه مشخص شد.
وی با اشاره به تهیه سند ملی سلامت و امنیت ترافیک در مرحله مقدماتی، گفت: انتظار داریم این سند برای بررسی بیشتر به سازمان برنامه و بودجه ارائه شده و پس از آن با مشارکت همه دستگاه‌های درگیر، تکمیل و برای تصویب به هیئت دولت، مجلس شورای اسلامی یا شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ارسال شود.


در این مراسم، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران، معاون علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه، معاون اجرایی پلیس راهور، معاونین بهداشت و درمان وزارت بهداشت، نمایندگانی از وزارت کشور و راه و شهرسازی، قوه قضاییه و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز،حضور داشتند.


انتهای پیام/4046/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب