دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
امیر روح‌الامینی در گفتگو با آنا:

همکاری نیروهای مسلح با خودروسازان منجر به ساخت خودروی ایرانی می‌شود

فرمانده هوادریای نداجا گفت: با همکاری نیروهای مسلح و شرکت‌های خودروساز قطعاً‌ کمتر از دو سال خودرویی را خواهیم ساخت که شاید 80 درصد قطعات آن تولید داخل و قابل اتکا باشد.
کد خبر : 405006
636957784431685076_md.jpg

امیر دریادار دوم خلبان منصور روح‌الامینی در گفتگو با خبرنگار حوزه امنیتی و دفاعی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با بیان اینکه همکاری نیروهای مسلح با شرکت‌های صاحب صنایع خودروسازی منجر به تحول در این صنعت می‌شود، اظهار کرد: نیروهای مسلح در این 40 سال با تحمل شدیدترین تحریم‌ها، درس خودکفایی و ایستادگی روی پای خود را آموخته‌اند.



بیشتر بخوانید؛


حاتمی خبر داد؛


قرارداد ۱۵۰۰ میلیارد تومانی صنایع دفاعی و خودروسازها برای تأمین قطعات خودرو



وی با اشاره به اینکه نیروهای مسلح به زنجیره صحیحی در این 40 سال دست پیدا کرده‌اند، گفت: زنجیره صحیح این است که از دانشگاه طراحی شروع شود و در صنعت به محصول آزمایشگاهی برسد و در عمل به یگان اجرایی تحویل داده شود و این مراحل را بارها و بارها در این چهار دهه تکرار کرده‌ایم و امروز نیروهای مسلح‌مان به‌طور کلی به سطحی رسیده‌اند که صفر تا 100 کار را خودشان انجام دهند.


فرمانده هوادریای نداجا خاطرنشان کرد: با همکاری نیروهای مسلح و شرکت‌های خودروساز قطعاً‌ کمتر از دو سال خودرویی را خواهیم ساخت که شاید 80 درصد قطعات آن تولید داخل و قابل اتکا باشد.


روح‌الامینی افزود: اگر این همکاری توسعه یابد، دیگر نیازمند واردات قطعات بی‌کیفیت خودرو از خارج کشور نخواهیم بود.



بیشتر بخوانید؛


از ساخت طوفان تا پژو ۳۰۱؛


تجربه وزارت دفاع به کمک خودروسازی می‌آید؟



وی با اشاره به اینکه متأسفانه خودروسازان به دلیل اینکه مدام با تشدید و کاهش تحریم‌ها مواجه بودند، نتوانستند و یا نخواستند تصمیم قطعی برای قطع وابستگی به کشورهای خارجی را بگیرند و به سمت تولید داخلی گرایش پیدا کنند، خاطرنشان کرد: پیشرفت تکنولوژی در دنیا همیشه از نیروهای مسلح شروع شده و وقتی نیروهای مسلح به نتیجه رسیدند و تاریخ محرمانه بودن آن به اتمام رسیده، آن را وارد صنعت کرده‌اند.


فرمانده هوادریای نداجا با ذکر مثالی گفت: بلوتوث یکی از محصولات ارتش آمریکاست که برای شناسایی و کنترل بر رفت‌وآمدها به پادگان‌ها اختراع شد و وقتی که ارتش آمریکا به فناوری پیشرفته‌تری در این حوزه دست یافت، بلوتوث را از حالت محرمانگی خارج و تجاری کرد.


روح‌الامینی با بیان اینکه نیروهای مسلح با انتقال دانش به خودروسازان به دنبال منافع تجاری نیستند، یادآور شد: این اقدام فقط به منظور کمک انجام می‌شود؛ زیرا ما به اندازه کافی برای خودمان کار داریم که انجام دهیم، ولی همواره تمامی مسئولان نظامی کشورمان اعلام کرده‌اند در هر حوزه‌ای نیاز به کمک باشد، نیروهای مسلح پیش‌قدم خواهند بود و این جزء اصول تعریفی از شغل ماست.


انتهای پیام/4079/4082/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب