دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 تير 1398 - 09:31

تاوان تکرار دروغ

کسانی که حتی بلد نبودند در اینترنت به‌درستی جست‌وجو کنند و صرفاً عادت به تکرار حرف بزرگ‌ترهای خود کرده بودند، تاوان این تکرار کورکورانه را پشت میله‌های زندان خواهند داد.
کد خبر : 402766
1092996_202.jpg

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، ۱۰ سال از دروغ بزرگ تقلب در انتخابات می‌گذرد. اسم رمزی که منشأ اتفاقات بزرگی بود. وقایعی که جشن بزرگ ملی و نصاب بی‌نظیر حضور مردم در انتخابات را به عزای ملی تبدیل کرد. مردم ایران در سال ۸۸ دو برابر کشورهای مدعی دموکراسی در انتخابات حاضر شدند و به گزینه موردعلاقه خود رأی دادند اما عده‌ای قبل از اتمام شمارش آرا، فریاد پیروزی سر دادند! گناهان نابخشودنی فتنه گران بارها و بارها در صحبت بزرگان کشور و اهالی سیاست، ذکر شده است، اما اینکه هنوز افرادی مترصد آن هستند که از آن نمد، کلاهی برای خود و جریانشان بدوزند عجیب است.


دروغ‌گوهای تکراری در رسانه‌های زنجیره‌ای خود، سال‌ها کام مردم را تلخ کردند و امروز یکی از آن‌ها حکم حبس خود را بابت یکی از دروغ‌ها گرفت، اما این حبس دو ساله، جوانانی که از کشور رفتند را برنمی‌گرداند؛ جوان‌هایی که در هیجانات مقتضای سن خود با دین فاصله گرفتند را به صراط مستقیم برنمی‌گرداند؛ انقلابیونی که از قطار انقلاب پیاده شدند را سوار نمی‌کند.


در ترکیه برای آشوبگران و کسانی که به دنبال براندازی بودند قبر کنده و اعلام کردند جای معترضان اینجاست؛ اما در کشور ما ترحم به این افراد، باعث شده بعد از ۱۰ سال، فردی که حیات سیاسی‌اش پایان یافته بود به خود جرات دهد بازهم دروغ‌های آن روزها را تکرار کند که بگوید اگر ما مسبب بالا آمدن این دولت ناکارآمد شدیم، بی‌تقصیریم؛ اگر ۸۸ کاندیدای ما رئیس‌جمهور شده بود، الان اوضاع این نبود، اما باید گفت ما حافظه تاریخی‌مان بد نیست؛ چهره‌های امروز دولت، چهره‌های ستاد فتنه گران بودند. آش همان بود و کاسه همان. شما اساساً دولت حرفید نه عمل؛ متأسفانه حرف‌ها هم دروغ است؛ ای‌کاش لااقل حرف‌ها راست بود.


آخرین میخ بر تابوت تقلب را خود مدعیان دروغین تقلب زدند. شرح دادگاه، بهترین سند برای دست‌خالی بودن این دروغ‌گویان بود. کسانی که حتی بلد نبودند در اینترنت به‌درستی جست‌وجو کنند و صرفاً عادت به تکرار حرف بزرگ‌ترهای خود کرده بودند، تاوان این تکرار کورکورانه را پشت میله‌های زندان خواهند داد. کسی که روزی دارو به دست مردم می‌داد امروز، داروی او، محرومیت از حضور در اجتماع و سکوت است تا یاد بگیرد امنیت یک کشور، بازیچه دروغ‌پردازی‌های او و هم‌فکرانش نیست. این سزا، کمترین چیزی است که برای خیانت‌کاران به امنیت و آرامش روانی مردم می‌شود در نظر گرفت.


منبع:رسالت


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب