ایجاد فضایی مطلوب برای توسعه کسبوکار فناورانه با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی
اسماعیل قادریفر در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا در خصوص راهاندازی سه سرای نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: طی تفاهمنامهای که میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ریاست دانشگاه آزاد اسلامی منعقد شد و با توجه به ظرفیتهای موجود در این دانشگاه و سیاستهای نوین ریاست این مجموعه بزرگ دانشگاهی برای حل مسائل کلیدی کشور بر مبنای ظرفیتهای بومی و منطقهای، بنا شد که از ظرفیتهای موجود واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در استانهای مختلف کشور برای ایجاد مجموعههای جدید تحت عنوان سراهای نوآوری استفاده کنیم.
وی افزود: سرای نوآوری یک مدل تکاملیافته و بالغ از مراکز رشد واحدهای فناور است که مأموریت اصلی آن توسعه فناوریهای راهبردی موردنیاز کشور در عرصههای گوناگون است. معاونت علمی و فناوری با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و شعبات استانی این دانشگاه در تلاش است تا با بهسازی و آمادهسازی ظرفیتهای موجود، آنها را به فضایی مطلوب برای توسعه کسبوکار واحدهای فناور و شرکتهای دانشبنیان تبدیل کند.
رئیس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بیان کرد: یکی از اهداف اصلی احداث سراهای نوآوری رسوخ نوآوری بر مبنای مزیتهای منطقهای و نیازهای کشور است.
قادریفر اظهار کرد: در گام اول تحقق تفاهمنامه میان دانشگاه آزاد اسلامی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری موفق به راهاندازی سه سرای نوآوری در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی شدیم. همچنین یک سرای نوآوری در مرکز واحد تهران غرب و یکی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس در خیابان انقلاب احداث شد.
وی افزود: سراهای نوآوری در مرحله آخر تجهیز و بهرهبرداری هستند. افتتاح این مراکز از پایان تیرماه با حضور معاونت علمی و فناوری رئیسجمهور و ریاست دانشگاه آزاد اسلامی آغاز خواهد شد تا وارد مدار توسعه فناوری و نوآوری استانی بشوند.
قادریفر گفت: در چارچوب این تفاهمنامه به توسعه زیرساختهای فناوری، سرمایهگذاری خطرپذیر، ایجاد محیط جذاب برای توسعه کسبوکار و استفاده از ظرفیتهای فناورانه دانشگاه آزاد اسلامی پرداخته خواهد شد.
رئیس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری بیان کرد: برای استفاده از سراهای نوآوری به سه مورد توجه ویژهای خواهد شد. ضروری است که حوزه فعالیت دانشمندان و نخبگان از حوزههای نیاز کشور باشد.
وی افزود: تمرکز و اولویت فعالیتهای علمی باید بر مزیتهای بومی و منطقهای خواهد بود. برای مثال در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج در استان کهگیلویه و بویراحمد پتانسیل زیادی در حوزه گیاهان دارویی و صنعتهای وابسته به آن دارد.
قادریفر در انتها خاطرنشان کرد: حداکثر بهرهمندی را از توان و حضور دانشمندان، محققان و اعضای هیئت علمی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی فعال در این سراهای نوآوری ببریم. دانشگاه آزاد اسلامی در سالهای اخیر از لحاظ منابع دانشی و تجهیزات علمی پیشرفته بسیار غنی است که لازمه کارهای فناورانه و نوآورانه است. استفاده از این ظرفیتها در قالب شبکه آزمایشی فناوریهای راهبردی در خدمت توسعه کشور و نظام نوآوری بخشی قرار بگیرد.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/