رسیدگی به اموال مسئولان اعتماد عمومی را تقویت میکند
محمدعلی پورمختار در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با اشاره به اراده قوه قضائیه در برخورد با مفسدان اظهار کرد: بهرغم اینکه عده معدودی در دستگاههای کشور تخلفات عدیدهای را انجام میدهند متأسفانه با تبلیغات دشمن و مقایسهای که صورت میگیرد این موضوع در اجتماع تسری داده میشود و به غلط جا میافتد که فساد در کشور زیاد است.
وی افزود: قانون از کجا آوردهای که رئیس قوه قضائیه آن را برای اجرا ابلاغ کرد، قانون مجمع تشخیص مصلحت در اجرای اصل 142 قانون اساسی اساسی است که مسئولان باید قبل و بعد از تصدی فهرست اموال خود را ارائه دهند تا بهصورت غیر منطقی افزایش پیدا نکرده باشد.
عضو کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امیدواریم این نخستین حرکت آقای رئیسی اجرایی شود، تصریح کرد: اجرای این قانون، پیشگیری و مقابله با تخلفات مالی را همزمان انجام میدهد و از طرف دیگر برای مردم اطمینان خاطر ایجاد میکند که دستگاه قضا به این موضوع ورود کرده و اطلاعات مسئولان را دریافت میکند.
پورمختار با بیان اینکه دریافت اطلاعات قطعاً در موارد خاص منجر به بررسی میشود، گفت: وقتی اموال به دستگاه قضا ارائه شود، اموال خلاف به سمت بررسی میرود و این به اعتماد عمومی کمک میکند و مردم هم این را میخواهند.
وی خاطرنشان کرد: این کار هم نگاه مردم به کارگزاران خود را اصلاح میکند و بدیهی است که موجب خوداجتنابی از ارتکاب احتمالی برخی تخلفها میان مسئولان میشود.
نماینده مردم کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: اجرای قانون از کجا آوردهای بهنوعی دفاع از حیثیت مسئولان است و آنان را از اتهامات واهی در امام نگه میدارد.
به گزارش آنا، آییننامه اجرایی قانون رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران برای اجرا ابلاغ شد.
رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران (قانون از کجا آوردهای) آبان سال ۹۴ در مجمع تشخیص مصلحت نظام به تأیید نهایی رسید و یک ماه بعد رئیس مجلس آن را ابلاغ کرد.
انتهای پیام/4034/
انتهای پیام/