انرژی هستهای تولید میکنیم ولی چادر مشکی، نه!/ با مافیای چادر مشکی برخورد شود
اسدالله سلیمانی در گفتگو با خبرنگار حوزه زنان، جوانان و خانواده گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، با اشاره به گرانی قیمت چادر مشکی در بازار به دلیل عدم تخصیص ارز دولتی برای واردات آن به کشور اظهار کرد: دولت برای هر کالایی چه لوکس باشد چه غیرضروری ارز تخصیص میدهد ولی برای واردات چادر مشکی متأسفانه چنین رویکردی را مشاهده نمیکنیم.
وی با بیان اینکه متأسفانه در بحث تولید پوشاک پس از انقلاب حرکت قابل توجهی نه در طراحی، نه در مدسازی و نه در ذائقهسازی رخ نداده است، افزود: متولیان مدیریت پوشاک و چادر در کشور اتحادیهها هستند که وقتی میگوییم اتفاقی نیفتاده است متأسفانه به دوستان در این اتحادیهها برمیخورد.
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان محصولات حجاب گفت: برای ساماندهی لباس و پوشاک ایرانی بهمرور بنیاد ملی لباس فعالیت خود را آغاز کرد ولی باز آن اتفاقی که باید در حوزه عفاف و حجاب بیفتد محقق نشد.
سلیمانی عنوان کرد: در این 40 سال اخیر متولی مشخصی برای واردات و تولید چادر مشکی نداشتهایم و اتحادیهها دغدغهای در حوزه حجاب نداشتند.
وی بیان کرد: در حوزه تأمین چادر، بیشتر نگاهها به تولید خارج بوده و اصلاً نگاهی به تولید داخلی نداشتند چرا که منافع در واردات بوده است.
سلیمانی با بیان اینکه بارها عنوان کردهام که مافیایی برای چادر مشکی وجود دارد، گفت: کسانی هستند که میدانند با وارد کردن چادر مشکی بدون هیچگونه دغدغهای به سرمایهای کلان دست مییابند بنابراین اجازه فکر کردن به تولید را به هیچ کسی ندادند.
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان محصولات حجاب با بیان اینکه مسئولان با مافیای چادر مشکی مقابله کنند، افزود: تنها کارخانهای که به عنوان تولیدکننده چادر در ایران فعالیت دارد کارخانه حجاب شهرکرد است که بهرغم احترام به آنها اما این کارخانه نگاه خارجی دارد.
وی بیان کرد: در حقیقت کارخانههای داخلی ما با مشکل تولید رنگ، بافت و نرم کردن چادر و همینطور موارد استاندارد روبهرو هستند که باید از آنها سوال کرد چرا از مجموعه دانشگاهیان کشور درخواست کمک نکردند.
سلیمانی با بیان اینکه متخصصان داخلی انرژی هستهای تولید میکنند ولی در تولید چادر مشکی با مشکل مواجه هستیم، ادامه داد: علت اینکه در کشور انرژی هستهای تولید میشود بهخاطر حضور افراد تحصیلکرده و نخبهای است که خواستند و به کمک آمدند. درحال حاضر در کشور این همه تحصیلکرده و نخبه وجود دارند که بیکارند اما کارخانههای چادر ما از تخصص آنان استفاده نمیکنند.
وی گفت: این کارخانهها اگر میخواهند از رکود دربیایند باید با دادن فراخوانی از دانشجویان بخواهند تا در تولید رنگ چادر مشکی کمک کنند و اگر به جای واردات رنگ از دانشجویان کمک بگیرند هم از آمار بیکاران فارغالتحصیل کم میشود و هم به رشد و شکوفایی و تولید ملی کمک خواهد شد.
سلیمانی با بیان اینکه اگر کار به همین شکل پیش برود کشور در تولید چادر مشکی و پوشاک درجا خواهد زد، اظهار کرد: میتوانیم با توجه به انرژی ارزان و نیروی انسانی مناسب، تولیدکننده باشیم و به کشورهای دیگر محصولاتمان را صادر کنیم اما متأسفانه ابتر ماندهایم و نمیتوانیم حتی رنگ چادر را دربیاوریم.
وی افزود: مگر میشود در کشوری مثل ایران با این همه سطح علمی بالا در دنیا که در همه رشتهها، دانشجو تربیت کرده است نتوانیم در تولید رنگ چادر از آنها استفاده کنیم.
انتهای پیام/4046/4076/پ
انتهای پیام/