نسبت نوسازی مشارکت قوه قضائیه با دانشگاه چیست؟
به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه و کرسیهای آزاداندیشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در مجموعه خبرهای پیشنهاد اندیشهورزی تاکنون سعی کردیم ضمن توجه به مطالبه مقام معظم رهبری از دانشجویان در رابطه با برگزاری کرسیهای آزاداندیشی، موضوعاتی را با توجه به نیازهای روز و اساسی به دانشجویان ارائه کنیم.
۱۳ مهر ۹۰ در دیدار نخبگان و برگزیدگان علمی با مقام معظم رهبری، ایشان ضمن انتقاد از نبود اهتمام لازم به مسئله کرسیهای آزاداندیشی با وجود تأکیدهای مکرر خاطرنشان کردند: جوانان باید با فکر کردن، نوشتن و انعکاس ایدههای خود در کرسیهای آزاداندیشی فضای گفتمانی به وجود آورند.
معظمله همچنین بیان کردند: این کرسىهاى آزاداندیشى که ما مطرح کردیم مستلزم بحثهاى آزاد دانشجویى در محیط دانشگاههاست، بسیارى از مسائلى را که در اینجا دوستان مطرح کردند، میتواند تعیین تکلیف کند، روشن کند؛ جهات مثبت و منفى هر مطلبى را در بحثهاى دانشجویى باید بتوانند به دست بیاورند.
نوسازی مشارکت به سبک رئیس قوه قضائیه
اندکی پس از انتصاب حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی به سمت ریاست قوه قضائیه شاهد شروع تغییراتی در این قوه بودیم؛ فراخوان جدید رئیس قوه قضائیه مبنی بر ارتباط مستقیم مردم با وی از طریق مجاری صفحات رئیسی در فضای مجازی توسط تشکلهای دانشجویی به نوسازی مشارکت تعبیر شد.
از طرفی دانشگاه به تعبیر امامین انقلاب منشأ تحولات و آیندهساز کشور است؛ حضور جمعیت 4 میلیونی دانشجو، جمعیت فارغالتحصیل بیش از 10 میلیونی و تعداد قابلتوجهی از اساتید و کارکنان دانشگاه سبب شده است توجه به این نهاد اهمیت ویژهای پیدا کند، بهخصوص که مخاطب اصلی بیانیه گام دوم انقلاب نیز جوانان ذکر شده است، بنابر این توجه به دانشگاه و دانشجو به نیاز تمام تحولات و برنامهها در کشور تبدیل شده است.
بررسی نسبت نوسازی مشارکت قوه قضائیه با دانشگاه بهمناسبت صدور فراخوان رئیس قوه قضائیه برای ارتباط با مردم به دانشگاهیان ارائه میشود تا در فضای کرسیهای آزاداندیشی به بحث پیرامون این موضوع بپردازند.
انتهای پیام/۴۱۱۵/
انتهای پیام/