مرگ «محمد مرسی» پایان انقلابیگری در مصر خواهد بود؟
به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه و کرسیهای آزاداندیشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در مجموعه خبرهای پیشنهاد اندیشهورزی تاکنون سعی کردیم ضمن توجه به مطالبه مقام معظم رهبری از دانشجویان در رابطه با برگزاری کرسیهای آزاداندیشی، موضوعاتی را با توجه به نیازهای روز و اساسی به دانشجویان ارائه کنیم.
۱۳ مهر ۹۰ در دیدار نخبگان و برگزیدگان علمی با مقام معظم رهبری، ایشان ضمن انتقاد از نبود اهتمام لازم به مسئله کرسیهای آزاداندیشی با وجود تأکیدهای مکرر خاطرنشان کردند: جوانان باید با فکر کردن، نوشتن و انعکاس ایدههای خود در کرسیهای آزاداندیشی فضای گفتمانی به وجود آورند.
معظمله همچنین بیان کردند: این کرسىهاى آزاداندیشى که ما مطرح کردیم مستلزم بحثهاى آزاد دانشجویى در محیط دانشگاههاست، بسیارى از مسائلى را که در اینجا دوستان مطرح کردند، میتواند تعیین تکلیف کند، روشن کند؛ جهات مثبت و منفى هر مطلبى را در بحثهاى دانشجویى باید بتوانند به دست بیاورند.
مرگ «محمد مرسی» پایان انقلابیگری در مصر خواهد بود؟
مصر یکی از کشورهایی است که در جریان بیداری اسلامی توانست با انقلابی مردمی به دیکتاتوری حسنی مبارک خاتمه دهد و محمد مرسی، رئیسجمهور این کشور شد اما حکومت مرسی چندان پایدار نبود و با کودتایی نظامی ژنرال عبدالفتاح سیسی قدرت را در این کشور بهدست گرفت، روز گذشته تلویزیون رسمی مصر از فوت محمد مرسی در دادگاه خبر داد.
در این گزارش آمده است که رئیسجمهوری پیشین مصر امروز هنگام محاکمه در پرونده مربوط به اتهام جاسوسی در هنگام پاسخ به دادگاه ناگهان بیهوش شد و درگذشت.
بازداشت مرسی و دیگر سران اخوان المسلمین سرنوشت انقلاب مصر را تغییر داد و جریان انقلابی مصر را با شکست مواجه کرد.
با توجه به اهمیت سرنوشت انقلابهای کشورهای منطقه در جریان بیداری اسلامی و لزوم درس گرفتن از دلایل شکست انقلاب مصر، موضوع بررسی ابعاد«انقلاب مصر» و دلایل شکست آن، به دانشگاهیان ارائه میشود تا در فضای کرسیهای آزاداندیشی به بحث پیرامون این موضوع بپردازند.
انتهای پیام/۴۱۱۵/ن
انتهای پیام/