وی افزود: پول، ثروت و ابزار خوبی است اما باعث ایجاد نوآوری، خلاقیت و خرید تکنولوژی نمیشود. جامعه دانشبنیان میداند که با پول نمیتوان فناوری و نوآوری خرید. پول تنها ابزاری است که اگر بخواهیم به سوی نوآوری و فناوری پیش برویم باید از آن استفاده کنیم.
معاون علم و فناوری ریاست جمهوری بیان کرد: جهش 55 پلهای ایران در شاخص فناوری در جهان نشان میدهد که در مسیر درستی گام برمیداریم. پارکهای علم و فناوری و دانشگاههای ما نیز اقدامات مناسبی در این خصوص انجام دادهاند. طی سالهای اخیر بیش از 70 استارتآپ و صندوقهای سرمایهگذاری ریسکپذیر در کشور تأسیس شده است.
ستاری اظهار کرد: سرمایهگذاری خطرپذیر مبحث جدیدی در اکوسیستم فناوری و نوآوری جهان است. حتی دانشگاههای کشور نیز در حال تأسیس و گسترش صندوقهای سرمایهگذاری هستند. تولد نسل جدید کارآفرینان در دانشگاهها و توسعه زیستبوم علم و فناوری در مراکز آموزشی و تحقیقاتی کشور نتیجه برنامههایی مانند اینوتکس است.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: دولت نباید بهطور مستقیم وارد زیستبوم علمی و فناوری شود بلکه باید زمینه و محیط مناسب برای رشد جوانان را فراهم کند.
وی گفت: زمان آن فرا رسیده که متحدتر از همیشه در کنار هم بایستیم. اعتماد به نفس و اتحاد مردم میتواند مسیر گسترش زیستبوم علم و فناوری را هموار سازد. همه باید در کنار هم باشیم تا با اقتصاد نفتی و اقتصاد سنتی بجنگیم. تجربههای سالهای گذشته نشان میدهد وقتی استارتآپها و جوانان وارد حوزهای میشوند، موفق و سربلند از آن خارج میشوند. بنابراین باید زمینه را برای توسعه زیستبوم علم و فناوری و سرمایهگذاری روی جوانان مهیا کنیم.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/