دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 دی 1393 - 14:09
رئیس واحد فلاورجان به آنا خبر داد

طرح تولید نانوذرات مورد استفاده در بیولوژی تصویب شد/ارائه طرح عصاره‌گیری از گیاهان دارویی به هیات امنا

خبرگزاری آنا: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فلاورجان از تصویب دو طرح خدمات مشاوره‌ای بهداشت مامایی و سلامت و طرح تولید نانوذرات مورد استفاده در بیولوژی به صورت آزمایشگاهی در هیات امنای استان اصفهان خبر داد.
کد خبر : 389

دکتر شهلا روزبهانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، درخصوص ایجاد و راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان اظهار کرد: ایجاد و راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان یکی از برنامه‌های جدی این واحد در راستای تحقق 12 درصد بودجه غیرشهریه است که پس از تشکیل شورای راهبردی واحد، برنامه‌های متنوعی برای درآمدزایی به تصویب رسیده که یکی از آنها تمرکز بر روی تاسیس شرکت‌های دانش‌بنیان بوده است.


ارائه طرح عصاره‌گیری از گیاهان دارویی به هیات امنای استان اصفهان


وی با بیان اینکه طرح‌های متعددی در این خصوص مطرح شده است، افزود: طرح خدمات مشاوره‌ای بهداشت مامایی و سلامت و طرح تولید نانوذرات مورد استفاده در بیولوژی به صورت آزمایشگاهی، دو طرحی است که به تصویب هئیت امنای استان رسیده و دو طرح دیگر با عنوان خدمات آزمایشگاهی به دانشجویان تحصیلات تکمیلی و محققان و طرح عصاره‌گیری از گیاهان دارویی نیز اخیرا به هیات امنای استان ارائه شده است.


نخستین رئیس زن در دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: درخصوص راهکارهای درآمدزایی نیز اقدامات متعددی انجام گرفته که از جمله برگزاری کلاس‌های فوق برنامه، کارگاه‌های تخصصی، سرویس دهی تست‌های آزمایشگاهی و قرارداد با سازمان فنی و حرفه‌ای برای برگزاری برخی دوره‌های آموزشی را می‌توان نام برد؛ نکته‌ای که باید به آن توجه داشت، این است که درآمدزایی از طریق شرکت‌های دانش‌بنیان در میان مدت یا بلندمدت به ثمر می‌رسد و انتظار تحقق درآمد از این راه در سال جاری منطقی به نظر نمی‌رسد.


روزبهانی درخصوص اجرایی شدن سیاست‌ها و بخشنامه‌های دانشگاه در بخش‌های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی در واحد فلاورجان گفت: در بخش اقتصادی پیرو ابلاغ آیین‌نامه تشکیل شورای راهبردی اقتصادی کمیته‌ای متشکل از استادان صاحبنظر، مدیران و اعضاء هیات رئیسه در واحد تشکیل و منطبق با سیاست‌های ابلاغی، دستور جلسات تعریف و پس از اخذ نظرهای اعضا، تصمیم‌های متعددی در راستای تامین منابع مالی واحد اتخاذ شده است.


وی افزود: در بخش فرهنگی پس از تدوین طرح جامع فرهنگی واحد، مفاد آن به سایر حوزه‌ها ابلاغ و بر اساس بخشنامه معاونت فرهنگی و به منظور دستیابی هر چه بیشتر به جامعه هدف که استادان و دانشجویان هستند، ساعات فرهنگی در روز دوشنبه هر هفته تعریف و پیش‌بینی شده که تا پایان سال تحصیلی کارگاه‌های متعدد آموزشی، سخنرانی، میزگرد و سایر برنامه‌های متنوع فرهنگی اجرا می‌شود.



رئیس دانشگاه آزاد اسلامی فلاورجان ادامه داد: در بخش ورزشی نیز بر اساس پتانسیل موجود میان دانشجویان واحد، اقدام به تشکیل تیم‌های ورزشی در رشته‌های مختلف شده است که با برنامه‌ریزی صورت گرفته تمرینات خود را انجام می‌دهند.


تصویب دو رشته میکروبیولژی و بیوشیمی در مقطع دکتری


روزبهانی اظهار کرد: در واحد فلاورجان در بخش آموزشی به منظور گسترش تحصیلات تکمیلی پرونده‌های متعددی به زیر مجموعه وزارت علوم و وزارت بهداشت ارسال شده که تاکنون منجر به تصویب دو رشته میکروبیولژی و بیوشیمی در مقطع دکتری و یک رشته فیتوشیمی در مقطع کار‌شناسی ارشد در سال جاری شده است.


وی درباره جذب دانشجو در واحد فلاورجان بیان کرد: در این واحد دانشگاهی در نیمسال تحصیلی جاری 1100 دانشجو از مقطع کاردانی تا دکتری پذیرفته شده‌اند و 8 نفر دانشجو ترک تحصیل کرده‌اند که مجددا تقاضای بازگشت به تحصیل را داشته‌اند و اکنون 4200 دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.


تمرکز بر جذب منابع مالی بر مبنای اقتصاد دانش‌بنیان


رئیس واحد فلاورجان برنامه‌های خود در راستای رشد و گسترش کیفی این دانشگاه را تشریح کرد و گفت: اولویت اصلی ما توسعه تحصیلات تکمیلی بخصوص در مقطع دکتری، تمرکز بر روی جذب منابع مالی بر مبنای اقتصاد دانش‌بنیان و همچنین تکمیل پروژهای نا‌تمام است که به یاری خداوند متعال سعی بر این است که پروژه ساختمان خوابگاه و یادمان شهدای گرانقدر گمنام تا پایان سال جاری تکمیل و به بهره برداری برسند.


وی در پایان به سوال خبرنگار آنا درخصوص تعامل با نهاد‌ها و سازمان‌ها و راهکار سازنده برای رفع مشکلات پاسخ داد و اظهار کرد: تعامل واحد با سایر نهاد‌ها و سازمان‌ها همواره مبتنی بر ارتباط سازنده بوده و هست و مهم‌ترین مشکل واحد تامین منابع مالی برای تکمیل پروژه‌های ساختمانی است و راهکارهای مورد بررسی برای رفع مشکلات فعلی توسعه رشته‌ها بخصوص تحصیلات تکمیلی در دو حوزه پزشکی و وزارت علوم است که البته نیاز به همکاری بیشتر مسئولان مربوط دارد و همچنین نهادینه کردن فعالیت گروهی بین استادان و دانشجویان برای بسترسازی در توسعه اقتصاد دانش‌بنیان از دیگر راهکارهای مقابله با مشکلات کنونی است.


انتهای پیام/ع



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب