دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 خرداد 1398 - 04:00
کلانتری در دیدار رهبری:

نظام‌های موجود فرهنگی کشور بازتعریف و سازماندهی مجدد شود

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با تشکیل هیئتی اندیشه‌ورز، نظام‌های موجود فرهنگی کشور بررسی، بازتعریف و سازماندهی مجدد شود.
کد خبر : 384908
13980308_3542685.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام ابراهیم کلانتری در دیدار اساتید با مقام معظم رهبری که عصر چهارشنبه، هشتم خرداد برگزار شد، گفت: حقیقت آن است که باورهای بنیادین، عادات و سنت‌ها، خلقیات، اقتصاد و کسب و کار، تحصیل و علم، تربیت و تهذیب، سبک زندگی، حکومت و زمامداری، تمدن و هر آنچه هویت اصیل یک ملت را رقم می‌زند، همگی در مقوله فرهنگ جای می‌گیرند و البته در محیط و هوای فرهنگ به قوام و استواری می رسند.


وی افزود: از آنجا که انقلاب شکوهمند اسلامی و همه دارایی معنوی و منبع قدرت و اقتدار و سربلندی ملت ما برآمده از فرهنگ و ارزش‌های اصیل اسلامی و سنت‌ها و آداب گرانبار ملی است، بدون ‌شک همین فرهنگ و ارزش‌های والا مورد هجمه بی‌امان دشمنان قسم‌خورده این مرز و بوم قرار می‌گیرد. اینگونه است که در فضای به‌ظاهر آرام زندگی و جامعه ما جنگی تمام‌عیار در جریان است، جنگ فرهنگ‌ها، جنگ باورها، جنگ ارزش‌ها. این جنگ چنان گسترده است که می‌توان نام جنگ احزاب فرهنگی را بر آن نهاد. از همین جاست که دغدغه فرهنگ برای دلسوزان، مؤمنان واقعی به اسلام ناب و انقلاب اسلامی و همه آنانی که به ایران عزیز عشق می‌ورزند به یک دغدغه اصلی تبدیل می شود آن‌ هم دغدغه فرهنگ است.


معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: به اختصار، مطالبی را در چهار بخش عرضه می‌کنم بخش اول؛ داشته‌ها و سرمایه‌های عظیم فرهنگی کشور ما همانگونه که به لحاظ منابع خدادادی، وسعت سرزمینی، موقعیت ویژه جغرافیایی، ضریب هوشی برتر شهروندان، در رتبه‌های بالای جهان قرار دارد، به لحاظ داشته‌ها و سرمایه‌های بالقوه و بالفعل عظیم فرهنگی نیز در رتبه‌های برتر جهان است.


کلانتری ادامه داد: زیرساخت‌های بی‌بدیل فرهنگی، از قبیل اعتقاد به اسلام ناب، قرآن کریم و مکتب نورانی اهل بیت(ع) و سهم عظیم در اعتلای فرهنگ و تمدن اسلامی ایرانی و سابقه درخشان در استعمارستیزی و حق‌طلبی، ادبیات غنی فارسی و استوانه‌های علمی، ادبی، فلسفی، عرفانی و فقهی که تاریخ ما را گرانبار و مورد رشک جهانیان کرده است.


وی در ادامه سخنان خود مقابل رهبری تصریح کرد: امکانات و ابزارهای وسیع برای کار فرهنگی، اعم از سخت‌افزاری و نرم‌افزاری. شبکه گسترده دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی با هزاران استاد اندیشمند و متخصص دلسوز، شبکه مساجد و مراکز دینی و زیارتی، شبکه حوزه‌های علمیه به‌ویژه حوزه علمیه قم، مدارس و مراکز هنری، فرهنگی، صدا و سیما، هیئت‌های مذهبی و هزاران اثر مکتوب و نرم‌افزار که دستمایه اصلی کار فرهنگی است.


معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: وجود مخاطبان جوان، پاک، بی‌تعلق، آرمان‌گرا و حقیقت‌طلب؛ میلیون‌ها دانشجو، دانش‌آموز، طلبه و جوانان شاغل در بخش های مختلف، تشکل‌ها و گروه‌های خودجوش و مسئولیت‌شناس و آتش به اختیار در نقطه‌نقطه میهن اسلامی. میدان باز و مشوق‌های گوناگون کار فرهنگی اصیل، به برکت استقرار و حاکمیت نظام مقدس جمهوری اسلامی از سرمایه‌های بالقوه نظام هستند.


کلانتری خاطرنشان کرد: با توجه به فرادستگاهی بودن فرهنگ، پیشنهاد می‌شود به دستور حضرتعالی هیئتی اندیشه‌ورز از نخبگان فرهنگی کشور تشکیل شود و در یک فرجه زمانی معین به مطالعه و بحث و بررسی در خصوص سیستم‌ها و نظام‌های موجود فرهنگی کشور و باز تعریف و سازماندهی مجدد آن به تناسب نیازها و مقتضیات امروز کشور همت گمارد.


انتهای پیام/4115/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب