دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
27 بهمن 1393 - 16:41
سرکنسول ایران در نجف خبر داد

نامگذاری یکی از خیابان‌های نجف به نام امام خمینی (ره)

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در نجف اشرف از تصویب نام‌گذاری یکی از خیابان‌های شهر نجف با نام بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران خبر داد و گفت: به زودی تابلوهای راهنمایی و رانندگی با عنوان امام خمینی (ره) در مکان تصویب شده نصب خواهد شد.
کد خبر : 3842

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سادات‌فر، سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در نجف امروز در دیدار با معاون تولیت حرم علوی که با حضور نماینده بعثه مقام معظم رهبری در عراق همراه بود، اظهار کرد: مراودات میان در کشور هر چه بیشتر باشد، خدمت به زائران نیز بهتر خواهد بود.


وی ادامه داد: هر دو کشور با مشکلاتی روبه‌رو هستند که وابستگی‌های اعتقادی تمامی آنها را می‌پوشاند و موجب پیوند هر چه بیشتر میان دو ملت ایران و عراق می‌شود، باید از ظرفیت عظیم عتبات عالیات ایران و عراق در راستای همبستگی دو کشور استفاده شود.


سادات‌فر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نام‌گذاری برخی از بزرگراه‌های مهم ایران با نام علمای بزرگ کشور عراق از جمله حکیم و صدر اظهار داشت: پس از 36 سال از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، به واسطه خدماتی که امام خمینی (ره) به دو کشور ایران و عراق داشته است، مصوبه‌ای از شهرداری و استانداری نجف اشرف اخذ شده است.


سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در نجف اشرف از تصویب نام‌گذاری یکی از خیابان‌های شهر نجف با نام بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران خبر داد و گفت: به زودی تابلوهای راهنمایی و رانندگی با عنوان امام خمینی (ره) در مکان تصویب شده نصب خواهد شد.


وی در ادامه با بیان این‌که اکنون برای ورود هر زایر ایرانی به عراق 40 دلار و برای ورود هر زایر عراقی به ایران 30 دلار به عنوان هزینه صدور ویزا اخذ می‌شود، تصریح کرد: مذاکراتی میان دستگاه دیپلماسی ایران و عراق برای لغو صدور روادید از سوی هر دو طرف در جریان است.


گفتنی است، در پایان این نشست درباره برگزاری مراسم تحویل سال جدید شمسی در حرم مطهر علوی تبادل نظر صورت گرفت که جناب ظهیر شربه معاون تولیت حرم علوی موافقت خود را با برگزاری این مراسم اعلام کرد.


13 مهر 1343 حضرت امام به همراه فرزندشان آیت‌الله حاج آقا مصطفى از ترکیه به تبعیدگاه دوم، کشور عراق اعزام شدند. امام خمینى پس از ورود به بغداد براى زیارت مرقد ائمه اطهار به شهرهاى کاظمین، سامرا و کربلا شتافت و یک هفته بعد به محل اصلى اقامت خود یعنى نجف عزیمت کرد.


دوران اقامت 13 ساله امام خمینى در نجف در شرایطى آغاز شد که هر چند در ظاهر فشارها و محدودیت‌هاى مستقیم در حد ایران و ترکیه وجود نداشت اما مخالفت‌ها و کارشکنی‌ها و زخم‌زبان‌ها نه از جبهه دشمن رویاروی، بلکه از ناحیه روحانى‌نمایان و دنیاخواهان مخفى‌شده در لباس دین آنچنان گسترده و آزاردهنده بود که امام با همه صبر و بردبارى معروفش بارها از سختى شرایط مبارزه در این سال‌ها به تلخى تمام یاد کرده است. ولى هیچیک از این مصائب و دشواری‌ها نتوانست او را از مسیرى که آگاهانه انتخاب کرده بود باز دارد.


امام خمینى سلسله درس‌هاى خارج فقه خویش را با همه مخالفت‌ها و کارشکنی‌هاى عناصر مغرض در آبان 1344 در مسجد شیخ انصارى (ره) نجف آغاز کرد که تا زمان هجرت از عراق به پاریس ادامه داشت. حوزه درسى ایشان به عنوان یکى از برجسته‌ترین حوزه‌هاى درسى نجف از لحاظ کیفیت و کمیت شاگردان شناخته شد.


امام خمینى از بدو ورود به نجف با ارسال نامه‌ها و پیک‌هایى به ایران، ارتباط خویش را با مبارزین حفظ نموده و آنان را در هر مناسبتى به پایدارى در پیگیرى اهداف قیام 15 خرداد فرا مى‌خواند.


امام خمینى در تمام دوران پس از تبعید، علی‌رغم دشواری‌هاى پدید آمده، هیچگاه دست از مبارزه نکشید و با سخنرانی‌ها و پیام‌هاى خویش امید به پیروزى را در دل‌ها زنده نگاه مى‌داشت.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب