دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
31 ارديبهشت 1398 - 18:35
کلانتری:

باید به حیات اخروی اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با امید، نشاط و تحرک فراوان نسبت به تقویت ایمان خود اقدام کنید و خودتان را همیشه آماده رفتن به آخرت بدانید.
کد خبر : 383083

به گزارش خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشجویی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام ابراهیم کلانتری در ضیافت افطاری و نشست صمیمانه با تشکل‌های دانشجویی با محوریت «گام دوم» که عصر امروز در مجتمع رفاهی حافظ واقع در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات برگزار شد، اظهار کرد: از شما جوانان عزیز که در عرضه فرهنگی و سیاسی فعال هستید، توصیه می‌کنم که از ماه مبارک رمضان و شب و روزهای قدر بهره لازم را ببرید.


وی افزود: مسلمان واقعی باید برای آخرتش به‌گونه‌ای کار کند که انگار همین الآن از این دنیا می‌خواهد به سرای آخرت برود. باید به حیات اخروی اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم.


معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: از نگاه قرآن کریم، دنیا محل گذر، متاع و لهو و لعب محسوب می‌شود. باید با امید، نشاط و تحرک فراوان نسبت به تقویت ایمان خود اقدام کنید و خودتان را همیشه آماده رفتن به آخرت بدانید و مؤمن زندگی کنید.


کلانتری تصریح کرد: اهل بیت برای دنیا و همچنین آخرت زمان می گذاشتند؛ این بزرگواران اسوههای زندگی ما هستند و باید آن ها را الگو قرار دهیم. برای یک انسان مؤمن در هر عصری باید اهل بیت الگو باشند.


وی ادامه داد: نیروهای تشکلی که پا بر عرصه سیاست می گذارند باید چند نکته را مد نظر داشته باشد؛ اول این که این تشکیلات باید پویا باشد و گام های جدید و نو در آن دیده شود.


معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: طی ۲۵ سال گذشته بارها خدمت مقام معظم رهبری رسیدیم که رهنمودهای بسیار راهگشایی درباره دانشجویان فرموده اند؛ مقام معظم رهبری نسبت به ما، اطلاعات دقیق تری نسبت به فضای دانشجویی دارند.


کلانتری عنوان کرد: باید دانشجویان در تشکیلات با جدیت عمل کنند، در واقع کارهای بزرگ با تشکیلات انجام شده است و به همین دلیل نیاز به یک تشکیلات جدی، پویا و محکم داریم. پیامبران الهی نیز کار خود را از یک نقطه خاص شروع کردند و پس آن توانستند جهان را فتح کنند؛ پیامبر اسلام نمونه بارز این موضوع است که با داشتن یک تشکیلات منسجم، رسالت خود را آغاز کردند.


وی بیان کرد: در حوزه تشکل ها باید بر ساختار، پویایی، انسجام و آسیب شناسی تشکل ها وقت بگذاریم. اگر تشکیلات قوی باشد اما محتوای قوی نداشته باشد، فعالیت های آن با شکست مواجه خواهد شد؛ مهم ترین تمایز میان تشکل های امروزی، تفاوت در محتواست.


معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: در سال ۱۳۴۱ که اولین نشانه های انقلاب در کشور ظاهر شد، جمعی از دانشجویان انجمن اسلامی نزد امام رفتند و با ایشان بیعت کردند؛ در واقع امام(ره) با تکیه بر جریان های دانشجویی جریان انقلاب را مدیریت کرد و دانشگاه را از دست جریان های معاند، مارکسیست و مجاهدین خلق و... نجات داد.


کلانتری بیان کرد: لشکر هزار نفری برای یک تشکل دانشجویی لازم نیست، بلکه نیاز به یک تشکیلات پویا همراه با محتوای قوی داریم.


وی اخلاق و معنویت را از دیگر ویژگی های تشکل های دانشجویی دانست و خاطر نشان کرد: تشکیلات به هر نقطه ای که برسد نباید از خطوط قرمز اخلاقی تخطی کند. اخلاق مداری و توجه به معنویت از ویژگی های مهم امام بود. رهبر بزرگترین انقلاب مردمی جهان برای شنیدن یک غیبت ۳ روز تب می کند. این اتفاق برای روح های پاکی مانند حضرت امام رخ می دهد.


کلانتری گفت: اگر بر روی قله های قدرت هم باشیم، یک لحظه  نباید از اخلاق و معنویت فاصله بگیریم و لذا تشکل های دانشجویی در این راستا وظیفه دارند که اهتمام بیشتری بورزند.


معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد با اشاره به زمان شناسی و اقدام‌به موقع تشکل های دانشجویی بیان کرد: تشکل های دانشجویی چشم های بینای امت اسلامی هستند و به همین دلیل وظیفه دارند که زمان شناس باشند و اقدامات خود را در زمان مناسب انجام دهند؛ زمان شناسی یکی از ویژگی های برجسته امام(ره) بود.


وی در پایان خاطرنشان کرد: مخاطب شناسی از دیگر ویژگی های تشکل های دانشجویی است. تشکیلات دارای دو بخش است که بخش اول آن معنویت و اخلاق است. بخش دیگر کار این است که باید وقت و امکانات را برای مخاطب هزینه کنند؛ امروز در جنگ فرهنگی قرار داریم و لذا باید آگاه باشیم که مخاطبان را تحت پوشش قرار دهیم چرا که اگر این اقدام انجام نشود دست های دیگری آن ها را مدیریت خواهند کرد و کار تشکیلاتی با شکست مواجه خواهد شد.


انتهای پیام/۴۱۱۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب