خدمات ویژه مراکز رشد برای ارزش افزوده واحدهای فناور ارائه میشود
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دانشگاه آزاد اسلامی در گسترش اقدامات دانشبنیان و ایجاد تحول در فناوری و گزارههای آموزشی، رویکرد جدیدی برگزیده است. اعضای هیئت علمی، دانشجویان و دانشآموختگان دانشگاه آزاد اسلامی درصدد مسئلهمحوری و تجاریسازی ایدهها و محصولات دانشبنیان خود هستند.
گروه دانشگاه خبرگزاری آنا در نظر دارد ضمن بازتعریف قوانین تأسیس واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی، گزارشهایی درباره نحوه اخذ تسهیلات و حمایتهای دانشگاه آزاد اسلامی از واحدهای فناور و شرکتهای دانشپایه ارائه کند.
خدماتی که باتوجه به رسالت و مأموریت هر مرکز رشد باعث ایجاد ارزش افزوده قابلتوجه برای واحدهای فناور مستقر و وجه تمایز برای مرکز رشد خدمات ویژه مراکز رشد تلقی میشود. شبکهسازی، کمک به استانداردسازی دستاوردها، یافتن سرمایهگذار و تجاریسازی فناوری واحدها و کمک به ثبت مالکیت فکری و حضور در نمایشگاههای مورد نیاز واحدهای فناور و کمک به صادرات کالاهای دانشبنیان از جمله خدمات ویژه به حساب میآید.
سقف حمایت از هستههای فناور از 30 تا 50 میلیون، واحدهای فناور نیز از 100 میلیون ریال تا 300 میلیون ریال در قالب ارائه امکانات است که در سال اول از حداقل شروع و تا پایان پنج سال به حداکثر میرسد.
برای نوشتن این گزارش از آییننامه استقرار واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی استفاده شده است.
انتهای پیام/4107/4116/
انتهای پیام/