استانیشدن انتخابات موجب افزایش اختلافات قومی و مذهبی میشود
زینب صلاحی در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکلهای دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه مردمسالاری دینی کلیدواژهای است که مقام معظم رهبری برای تبیین جمهوری اسلامی بهکار بردهاند، اظهار کرد: کلمه جمهوری در نظام جمهوری اسلامی ایران به این معناست که همه مردم در تمام امور کشور دخالت داشته و خود انتخاب میکنند که چه بشود و چه نشود.
وی افزود: نمود بیرونی این جمهوریت، خود را در انتخابات نشان میدهد. مردم با حضور و انتخاب خود چه مستقیم و چه غیرمستقیم در تمامی امور کشور تصمیمگیری میکنند و این از مؤلفههای استراتژیک جمهوری اسلامی است که موجب متمایزشدن ایران از کشورهای دیگر میشود.
دبیر واحد سیاسی انجمن اسلامی دانشگاه پیام نور مشهد بیان کرد: از مهمترین انتخاباتی که در ایران صورت میگیرد انتخابات مجلس شورای اسلامی بوده و جمله معروف حضرت امام (ره) که مجلس در رأس همه امور است، مهر تأییدی برای این مسئله به حساب میآید. مدتی است که نمایندگان در تالار سبز بهارستان طرح ناپختهای تحت عنوان اصلاح قانون انتخابات یا استانی شدن انتخابات را ارائه دادهاند. طرحی که در انتظارِ رد یا تایید شورای نگهبان است.
صلاحی تصریح کرد: اجرای این طرح، اختلافات قومی و مذهبی را افزایش میدهد. مثلاً اگر در استانی اکثریت شیعه و اقلیت سنی باشند باعث حذف اقلیت میشود و برعکس. این طرح بدون شک با قانون اساسی و مردم سالاری مغایرت دارد. تأثیر بد این طرح این است که عرصه را از نخبگان واقعی خالی میکند چراکه جوانهای بدون پشتوانه مالی و سیاسی وارد کارزار سیاسی نمیشوند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: اجرای طرح نسنجیده استانی شدن انتخابات، آثار و صدمات جبران ناپذیر مختلفی در پی دارد. امیدواریم با بصیرت نمایندگان مجلس، این طرح تصویب نشود و ملت ایران با هوشمندی و اعتقاد راسخ به راه خود که رسیدن به تمدن نوین اسلامی است، گام بردارد.
انتهای پیام/4122/4118/
انتهای پیام/