طنین بانگ رسای الله اکبر در دانشگاه تهران/آشوبگران ناکام ماندند
گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درحالی که جامعه ایران با مشکلات اقتصادی مواجه هستند و جنگ اقتصادی دشمن کاملاً مشهود است، ظهر امروز تجمعی توسط عدهای از دانشجویان چپی و مارکسیست در دانشگاه تهران با هدف مخالفت با حجاب برگزار شد. این تجمع از مقابل دانشکده هنر دانشگاه تهران آغاز شد.
این تجمع درحالی انجام شد که تعداد معدود تجمعکنندگان با شعارهایی که میدادند فاصله خود را با جنبش دانشجویی کشور و دغدغههای دانشجویان بهخوبی نشان دادند. با نیمنگاهی به این مسئله بهراحتی میتوان پی برد که دست رسانههای خارجی و دشمنان کشور از آستین این دانشجونماها بیرون آمده بود.
گزارشهای تجمع حاکی از آن است که تعدادی از افراد حاضر دانشجو نبودند و از محیط خارج از دانشگاه برای ساماندهی این تجمع حاضر شده بودند؛ اقدامی که مشابه آن در تجمع پاییز گذشته دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز به چشم میخورد، در آن دوران نیز تعدادی از افراد با سابقه محکومیت کیفری بهدنبال بهرهگیری از مشکلات صنفی و معیشتی برای به آشوب کشاندن دانشگاه را داشتند.
این اقدام درحالی رخ داد که تلاش این گروه در به حاشیه کشاندن نشست نقد برنامه «عصر جدید» که شنبه هفته گذشته، 14 اردیبهشت توسط انجمن علمی دانشجویی علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد، راه به جایی نبرد؛ این عده در نشست نقد برنامه «عصر جدید» با سردادن شعارهای نامرتبط و طرح سؤالاتی که به موضوع جلسه ربطی نداشت سعی در برهم زدن برنامه داشتند.
نکته حائز اهمیت اینجاست که کدام جریان درصدد است تا فضای کشور را به سمت مسائل و تجمعهای ساختگی آنهم با تعداد اندکی دانشجونما سوق دهد؟
نمادسازی با امید برای فتنهای دیگر!
تلاش چپگراها برای نمادسازی و استفاده از رنگ قرمز در تجمع امروز تمسک به روش قدیمی کودتاهای مخملین و شبیه اتفاقات فتنه 88 است. این بار شاید این افراد امید دارند تا با تکرار تاریخ فتنهای مشابه سالها 78 و 88 شروع کنند که ریشه این فتنه از دانشگاه باشد.
گویا فتنهگران به فضای مدیریتی حاکم بر دانشگاه و انفعال آن دل بستهاند تا بتوانند با اتکا به آن فتنهانگیزی کنند.
تکرار حماسه بصیرت دانشگاهیان روزهدار
بلافاصله پس از آغاز تجمع دانشجویان و اساتید انقلابی دانشگاه تهران با حضور در مقابل مسجد دانشگاه و سر دادن شعارهایی نظیر «الله اکبر» و «بیقانون حیا کن دانشگاه رو رها کن» موضع عموم دانشگاهیان را نسبت به تلاش عدهای اندک آشوبگر نشان دادند.
همراهی نکردن دانشجویان و اساتید روزهدار دانشگاه تهران و مقابله خودجوش آنها با آشوبگران، این اقدام کور را به بنبست کشاند.
دانشجویان و اساتید انقلابی که همواره با حفظ روحیه انتقادی و مطالبهگری خود با آگاهی کامل نسبت به اتفاقات محیط پیرامونی واکنش نشان میدهند، در این بزنگاه نیز همانند حماسه 9دی طومار فتنهگران و آشوبطلبان را در هم پیچیدند.
میزان حضور دانشجویان انقلابی در مقایسه با آشوبگران، ماهیت انقلابی دانشگاه و خواسته اصلی دانشجویان را به نمایش گذاشت.
حضور دانشجویان و اساتید انقلابی در میدان عمل نشان داد که خواست اصلی جامعه دانشگاهی چیست و این دانشجویان در چه مواردی به میدان میآیند و در مقابل آن نیز جریان بدلی دانشجویی به دنبال مطرح کردن چه خواستههایی هستند.
انتهای پیام/4107/4115/پ
انتهای پیام/