بیمارستان فرهیختگان اولین متولی بیماریهای نوروماسکولار میشود
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محمدکاظم بخشنده صبح امروز با حضور در خبرگزاری آنا درباره جزئیات و نحوه برگزاری اولین کنگره بینالمللی تازههای نوروماسکولار دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران گفت: با توجه به اینکه سال 2019 میلادی بهعنوان سال «بیماریهای نادر» مطرح شده است، اهمیت و اولویتدهی به بیماریهای عصبی عضلانی یا نوروماسکولار ضروری بهنظر میرسد.
وی افزود: در حال حاضر بیماریهای نوروماسکولار در کشور متولی ندارد و بسیاری از افرادی که به بیماریهایی از قبیل SMA مبتلا هستند دچار چالشهایی هستند و پزشکان فعال در این حوزه اطلاعات چندانی از روشهای تشخیص و درمانی این گروه از بیماریهای عصبی را ندارند و اقدام خاصی در این زمینه انجام نشده است.
دبیر علمی اولین کنگره بینالمللی تازههای نوروماسکولار دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران بیان کرد: ارائه روشهای درمانی جدید در زمینه بیماریهای نوروماسکولار، ارائه روشهای تشخیص، تبادل نظر استادان و صاحبنظران متخصصان حوزه نوروماسکولار، راهاندازی رشته تخصصی نوروماسکولار در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی و رسیدن به مرزهای علمی در این زمینه از اهداف برگزاری کنگره محسوب میشود.
بخشنده با اشاره به ورود دانشگاه آزاد اسلامی بهعنوان اولین نهاد در حوزه نوروماسکولار اظهار کرد: متخصصان مغز و اعصاب، متخصصان کودکان، استادان حوزه علوم پایه از جمله ژنتیک، زیستفناوری، مهندسی پزشکی و دانشجویان همه گروههای رشته پزشکی میتوانند از بروندادها و پنلهای این کنگره در راستای دانشافزایی بهرهمند شوند.
وی ادامه داد: تاکنون 600 مقاله علمی از دانشگاههای مختلف به دبیرخانه این کنگره ارسال شده که از این تعداد 100 مقاله برای سخنرانی در دو روز مورد پذیرش قرار خواهد گرفت. سایر مقالات نیز درصورت اقبال داوری بهصورت پوستری چاپ خواهد شد. ارسال مقالات تا 31 اردیبهشت سال جاری ادامه خواهد داشت.
دبیر علمی اولین کنگره بینالمللی تازههای نوروماسکولار دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی درباره محورهای علمی کنگره تصریح کرد: موضوعات درمان بهطور مثال ژندرمانی، سلولدرمانی و ارائه تجربیاتی از بیماران موردی متخصصان از جمله محورهایی هستند که توجه ویژهای به آنها شده است.
بخشنده گفت: پروفسور توپولاوغلو معاون انجمن جهانی نوروماسکولار، پروفسور قودوی رئیس انجمن نوروماسکولار برزیل و ادوارد ملفتی متخصص ژندرمانی از کشور فرانسه و رئیس انجمن نوروماسکولار مصر نیز به عنوان سخنرانان ویژه این کنگره انتخاب شدهاند.
وی با اشاره به آمادهسازی مقدمات تأسیس انجمن نوروماسکولار ایران، بیان کرد: رئیس مرکز بیماریهای خاص و مسئولان کارگروه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این کنگره حضور خواهند یافت.
دبیر علمی اولین کنگره بینالمللی تازههای نوروماسکولار دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: پروفسور غفرانی بهعنوان رئیس کنگره نیز منصوب شده که پدر علم اعصاب اطفال ایران هم شناخته میشود. انجمن طب فیزیک و توانبخشی و انجمن پزشکان کودکان ایران، انجمن اعصاب کودکان، سازمان بهزیستی و مرکز بیماریهای خاص در برگزاری این کنگره مشارکت میکنند.
گفتنی است اولین کنگره بینالمللی تازههای نوروماسکولار به همت دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، 23 و 24 خرداد در بیمارستان فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار میشود.
انتهای پیام/4107/4116/پ
انتهای پیام/