جامعه مطلوب قرآنی چه ویژگیهایی دارد؟
به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه و کرسیهای آزاد اندیشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در مجموعه خبرهای پیشنهاد اندیشهورزی تا کنون سعی کردیم ضمن توجه به مطالبه مقام معظم رهبری از دانشجویان در رابطه با برگزاری کرسیهای آزاداندیشی، موضوعاتی با توجه به نیازهای روز و اساسی به دانشجویان ارائه کنیم.
۱۳ مهر ۹۰ در دیدار نخبگان و برگزیدگان علمی با مقام معظم رهبری، ایشان ضمن انتقاد از نبود اهتمام لازم به مسئله کرسیهای آزاداندیشی با وجود تأکیدهای مکرر، خاطرنشان کردند: جوانان باید با فکر کردن، نوشتن و انعکاس ایدههای خود در کرسیهای آزاداندیشی فضای گفتمانی بوجود آوردند.
معظم له همچنین بیان کردند: این کرسىهاى آزاداندیشى که ما مطرح کردیم مستلزم بحثهاى آزاد دانشجویى در محیط دانشگاههاست، بسیارى از مسائلى را که در اینجا دوستان مطرح کردند، میتواند تعیین تکلیف کند، روشن کند؛ جهات مثبت و منفىِ هر مطلبى را در بحثهاى دانشجویى باید بتوانند به دست بیاورند.
ویژگیهای جامعه مطلوب قرآنی و الزامات آن موضوعی است که میتواند بهعنوان مبحثی برای مباحثه علمی در دانشگاهها استفاده شود.
قرار گرفتن در ماه مبارک رمضان که از آن بهعنوان بهار قرآن نیز یاد میشود، فرصتی است تا با بحث بر ویژگیهای جامعه مطلوب قرآنی، الزامات و چارچوب یک جامعه مطلوب را در فضای علمی و دانشگاهی کشور احصا کرد.
بنابراین موضوع «ویژگیهای جامعه مطلوب قرآنی و الزامات آن» در این قسمت از پیشنهاد اندیشهورزی به دانشگاهیان ارائه میشود.
انتهای پیام/۴۱۱۵/
انتهای پیام/